Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
obok rezerwat krowia wyspa też fajny, niedaleko prom kazimierz janowiec, następny prom bochotnica nasiłów i plaża po lewej stronie wisły w kierunku góry puławskiej, a w okolicach zbędowic wąwozy zajebiste, podjazdy i rzeźnia dla junaka
Ja też coś narysowałem, może w weekend objadę, ale trochę dłużej, do Dęblina po prawej stronie Wisły i powrót po lewej. Jak pogoda będzie to zapraszam tych co nie jeździli po piachu i tych co by chcieli zwiedzić fajne muzeum lotnictwa w Dęblinie. Na miejscu się okaże kto i gdzie chce jechać.
Między Dęblinem a Puławami jest też w miejscowości Gołąb muzeum rowerów i pijaństwa. Tylko trzeba wcześniej do właściciela zadzwonić i się umówić.
Może moja praca dyplomowa tam być, co oczywiście nadaje muzeum prestiżu
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Temat zakwaterowania i wyżywienia dogadany szczegółowo.
Domki wyposażone w kuchenki gazowe, naczynia, sztućce, kubki, pościel i łazienkę - UWAGA! kieliszków nie ma!!!!!
Pamiętajcie żeby na piątek zaopatrzyć się w coś na grilla!
Jest w odległości ok 2km od bazy sklep Dino.
Dało się wytargować w cenie jeszcze kega piwa 30ltr z nalewakiem i warnik
Sobota 8.30 śniadanie - żurek+pieczywo+herbatka,kawka
obiadokolacja 17 - boeuf-strogonow i schabowy + herbatka ,kawka
Niedziela 8.30 śniadanie - flaki +pieczywo+herbatka,kawka Zakwaterowanie od godziny 14 -15! - ja dotrę prawdopodobnie 17-18 UWAGA! NIC NIE PŁACIĆ !!!!! - ma już przelane większość kasy - resztę za tych co nie wpłacili a dojadą załatwię na miejscu.
Trasy na dzień dzisiejszy:
Junak - znając go to szybko i piaszczyście (pewnie przecinka jest głównym punktem )
Pablo 1972 - zakłądam że trasa szutrowo turystyczna z ciekawymi elementami
W razie potrzeby i chęci mogę poprowadzić grupkę która będzie oczekiwała błotka, podjazdów i niespodzianek
Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.
Powód: do Pawlo78 :)
brawo ty....
Czeczen ,o której w piątek można się już zjawiać?? Ja z Tomkiem już w czwartek mamy miejscówkę nad zalewem sulejowskim i po śniadanku w piątek, będziemy powoli zmierzać ku Solcowi , i się kręcić po okolicach ( jakieś zwiedzanie itp...) czy zostaniemy przyjęci , gdyby ciebie jeszcze nie było??
Komentarz