Przepraszam, że jakiś czas się nie odzywałem, ale jeśli chodzi o zlot to sami chyba widzieliście ile ludzi było na liście więc po ch... coś specjalnego zamawiać jak w pięciu można jechać w ciemno ?. Na serio: Rozpoczynam listę i jedziemy z tym koksem bo chłop czeka na odpowiedź. Dostępnych domków jest sześć. Wszystkie sześcioosobowe. Cena za domek to 450 zł za dobę. W cenie jest spanie i wszystko co w domku ( https://www.domkiwbeskidach.com ). Nie opodal jest ośrodek Neptun gdzie będziemy mogli zjeść, zagrać w siatę o ile nic się nie zmieniło i oczywiścieeeee!!! zrobić konkurs wolnej jazdy bo mój zlot musi mieć taki konkurs
Ceny są normalne, nie mam o czym gadać z kobitą jak nie wiem ilu nas będzie, ale wstępnie z nią rozmawiałem raczej nie będzie problemów ogarniają grube imprezy kuchnia jedzie cały czas. Kolejna sprawa to domek grillowy na spotkanie i małe co nieco ponieważ tam gdzie domki sąsiedzi zaraz dzwonią i nie może być głośno, facet mnie uprzedził i dlatego u niego nie organizuje ognisk itd. Ale nie ma tego złego... zorganizuje się coś w Neptunie i się przejdziemy. Na mapie można sprawdzić odległość 10 min spacerkiem. Cenę za domek znacie moi mili więc nie ma co się pierd...ić żarcie mniej więcej można przewidzieć ile, a jeśli ktoś nie chce to napisać, po drodze biedronki i inne chu..jstwa jesteśmy dorośli. Dobrze każdy wie, że nie zarabiam jak każdy organizator tego typu zlotów raczej się dokłada. DATA BEZ ZMIAN! JAK W TEMACIE ! Pozdrawiam zapraszam serdecznie niech to forum nie skończy w internecie ! Nie ważne czym... Przyjechać!!!! Przekażcie innym, którzy rzadko zaglądają na forum!
Mój plan:
Piątek: Kolacja, dywagacje polityczne, czemu się kteeeemy psujo i nyny bo sobota dzień napięty
Sobota: Śniadanie 8-10. O 11 jedziemy na moto, (mam fajny track krajoznawczy po evencie touratecha, który udostępnie. Jeśli będą chętni w teren to też sie coś zorganizuje) Dokładne czasy podam jak przejadę trasę. Obiadokolacja, siatkówka, konkurs wolnej jazdy, wieczorna impreza z jedzeniem.
Niedziela: Śniadanie.
Jak tylko poznam ceny to wrzucę. Wszystko na bieżąco będę uzupełniał. Na razie najważniejsze! Kto się wybiera !?!?
1. Siedlar

Mój plan:
Piątek: Kolacja, dywagacje polityczne, czemu się kteeeemy psujo i nyny bo sobota dzień napięty
Sobota: Śniadanie 8-10. O 11 jedziemy na moto, (mam fajny track krajoznawczy po evencie touratecha, który udostępnie. Jeśli będą chętni w teren to też sie coś zorganizuje) Dokładne czasy podam jak przejadę trasę. Obiadokolacja, siatkówka, konkurs wolnej jazdy, wieczorna impreza z jedzeniem.
Niedziela: Śniadanie.
Jak tylko poznam ceny to wrzucę. Wszystko na bieżąco będę uzupełniał. Na razie najważniejsze! Kto się wybiera !?!?
1. Siedlar
Komentarz