Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2011 - kiedy???
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
Zamieszczone przez Kojega Zobacz postaU kolegów sąsiadów chyba jeszcze nic nie wiadomo
ale polecam lekturę
http://www.supertenere.cz/forum/view...php?f=22&t=673lekturę? to jak już ktoś przez to przebrnie to może w skrócie streścić po naszemu
Komentarz
-
Jak na razie nic z tego nie wynika....chyba, że nasi sąsiedzi w ten sposób organizują zloty)
Zamieszczam tłumaczenie tekstu przy użyciu google tłumacza :
"Powinno to być aktualna lista proponowanych opcji. Kto jest autorem jest odpowiednio oznakowane, i nadzieję, że zwrócił się do samych autorów, oprócz pełnej witryny. I nie poddawaj się jako model: lol: ale przynajmniej niektóre informacje na temat zakwaterowania, otoczenie i tak ...
Byłem zdecydowanie do wyboru lokalizacji dla naszej motocykle ciekawe nie ważne czy to daleko, czy nie. Kto chce przypadku, więc przyjechać i gdyby nie kontrast na tyle, na pewno nie jest to tylko jeździć w ciągu roku. Istnieje wyraźna jeden i spotkania!
Oczywiście te rzeczy są powiązane i organizacji. W związku z tym, skarżący by mnie wymyślić jakieś zabezpieczenia od strony organizacji.
Myślę, że byłoby mądre, aby wybrać miejsce, datę, a następnie jak najszybciej, ponieważ możemy spotkać oddanych pożądanych miejscach. Na przykład, jeśli musisz wybrać 3 pozycje mogą być tutaj JenÃkov pomóc głosowania ....
W tej chwili wszystko jest oczywiście w stanie projektu, więc komentarze, sugestie, dodatki .... niech rozwijać tutaj. A nazwałem tego wątku, nie musi wiązać się tylko trzy narodów słowiańskichale jest to kwestia organizacji i odsetek.
Więc nie wahaj się dać swój wkład do 8)"
Chyba za wcześnie na konkretne terminy...sami jeszcze nie wiedząKTO MA SUPERTENERE - MA LEPIEJ
Komentarz
-
Zamieszczone przez bladyxtz Zobacz postalekturę? to jak już ktoś przez to przebrnie to może w skrócie streścić po naszemu
Komentarz
-
dla mnie tez jest wazny termin zlotu poniewaz do 1 stycznia 2011 musze podac terminy urlopow planowanych(jak to u niemcow), i czy moge przyjecha z jakims germanem,czy nie wypada, teraz bede mial troche blizej ale tak czy siak potrzebuje minimum 5 dni a to juz nie jest urlop okolicznosciowy, mysle ze nie tylko ja mam takie problemy
pozdrawiamsigpic
Komentarz
-
King Of Snake
-
Chyba sąsiedzi coś uzgodnili na razie jak wynika z forum to chyba 17-19 czerwca
Przetłumaczone:
Re: 4 Super :-) Ténéré spotkanie internacjonalistycznej
z Wiblyz »Czw 09 października 2010 15:45
Więc mamy ......, 9 (w przypadku braku resztę ciebie) zdecydowały, że spotkanie zakończy się w Jesenice. Jeśli jest zdolny do zaspokojenia termin w obozie (tymczasowo chyba), więc powinien być na weekend 17-gi - 19 Czerwca. Akceptujemy wszelkie propozycje i komentarze na temat imprezy (Lepiej teraz, na tydzień przed miał tyle to zmienić).
Johnny, poproś o usunięcie czterech stron o post, zajęło nam czyste od początku. Stephen, kdyztak ponownie do post pilota.
Dziękujemy wszystkim, którzy bierze udział w organizacji czwarty przypadku XTZ.
Yamaha XTZ 660 3YF 1993 r. w Black
Komentarz
-
KTO SIĘ ORIĘTUJE JAK STOJĄ WINIETKI W CZECHACH ? BO GŁÓWNIE OD TEGO BEDZIE ZALEŻAŁA MOJA TRASA. JAK NARAZIE 555KM BOCZNYMI DROGAMI CO DAJE POW 8H MINIMALNIE.
aUTOSTRADY MAJĄ PLATNE CZY NIE? BO NIE MAM POJECIA JAK WYGLADA JAZDA PO ICHSIEJSZYCH DROGACH.Im GORZEJ tym LEPIEJ.
Nikt nie mówił że będzie letko.
Komentarz
Komentarz