Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Październikowe Browarzenie przy Tenerze [Warszawa]

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Październikowe Browarzenie przy Tenerze [Warszawa]

Ogłaszam wszem i wobec, że odbędzie się pierwsze powakacyjne spotkanie z cyklu Browarzenie przy Tenerze. Przyznam, że Gosia zgłosiła ten oto dezyderat.
    Kto jest chętny - ręka do góry.
    Termin jest do dogadania, ale myślę że przyszły tydzień (11-15 października). Celuję na chybił trafił: środa czyli 13.09.
    Gdzie? Czekam na propozycje (Gosia proponuje ClubRock na Racławiciej).
    Czas? Ustalcie sami.

Cалют!
    --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
    Gosia proponuje ClubRock na Racławiciej
    Jakby co, ja tam nigdy nie byłam (bo i po co), a wiem, że jest i miałabym później blisko do domu
    Poza tym ja nawet nie wiem, że to się tak nazywa - wiem tylko, że jest tam jakaś knajpa dla motocyklistów ale skoro Łukasz wie co to za pub, to ja mu wierzę

Dla mnie każdy dzień oprócz piątku (+weekendu) i to jeszcze tak bym mogła do domu zawinąć max ok. 21:30, 22.

Pozdrawiam,
    Gosia
    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Dla mnie pasuje choć blisko od domu nie jest ale wole tu niż na prymasa.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

To i ja się pojawię,tylko jak tego browara wypić jak przyjade moto chyba że to będzie broważenie przy cudzej teresie a przyjade autobusem ?

Komentarz

Też się nad tym zastanawiałem, może przyjedziesz po mnie ?
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          sigpic

Komentarz

Halo
            ja i tak przyjade autem - moge zabrac Bladego, i Marcina
            a później odwieźć

gdyby ktoś nie był tam:
            oczywiście strzałka źle wskazuje - samych budynków fortu z góry nie widać: Club Rock jest w pierwszym bastionie (wjazd tą białą kreską i skręt w pierwszą bramę)

Dokładnie tam miałem kilka lat temu garaż na motonga
            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

to ja się piszę spokojnie
              sigpic

Komentarz

Fajnie
                Zamieszczam zrzut mapki ze strony knajpy:

Gosia
                Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Normalnie człowiek sie wbija w tę uliczkę zaraz za Balonową i na wprost jest brama, a za bramą knajpa. Jeśli komuś mało to jest też obok New Deep, Balsam i Klinika
                  --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

I ja będę , to się poznamy , a termin już uzgodniony
                    bo coś nie widzę .
                    Warm

Komentarz

Zamieszczone przez warm Zobacz posta
                      a termin już uzgodniony
                      Wstępnie proponujemy 13.X (środa), godz. 19.
                      To jest propozycja - jeżeli macie jakieś uwagi, dajcie znać.

Pozdrawiam,
                      Gosia

Komentarz

To napiszcie jak browar smakuje i czy dalej tak tam klepie fajkami
                        Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Oooooooo... To może mi się w końcu uda wpaść i gawiedź zapoznać

Termin ok

Komentarz

Jeśli o mnie chodzi to środa nie bardzo mi pasuje bo na miejsce mogę dotrzeć dopiero po 20stej

Komentarz

Pracuję...
                            X