Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Październikowe Browarzenie przy Tenerze [Warszawa]

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
    No to Klinika

UWAGA: prosze byc możliwie punktualnie plisss
    Z Marcinem bedziemy 19.00
    Jak już napisałem napewno nie dotre na 19 stą jeśli zmienicie miejsce proszę o info smsem 728722367

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Noi fajnie było, pogadane pośmiane
        poznałem znów nowych ludzi więc ok, myślę że następnym razem też można się tam spotkać ( i tak śmierdziałem dymem jak wszedłem do domu)
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

I nie było mnie własnie dotarłem do domu z roboty, szkoda ale może w listopadzie się uda
          Warm

Komentarz

hej jednak nie dalem rady wyjsc z pracy nastepnym razem

Komentarz

Dzięki za spotkanko!

Gosia
              Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Fajnie było - do następnej razy
                sigpic

Komentarz

Ja też dziekuję za miłe spotkanie i liczne przybycie.
                  Ja wróciłem o godzinie 3. w nocy do domu. Zaszedłem do kumpla z Clubrocka, a po tej zamkniętej imprezie pojechaliśmy do Torro
                  --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

No to się nazywa ,, idę odprowadzić Gosię"....
                    Papacool

Komentarz

Ja nie, to Adam odprowadzał Gosię prowadząc ten swój rower marki kateem

Komentarz

No i żesz kurde nie udało się dotrzeć...
                        Ale za miesiąc to już mur beton ściana- zawczasu sobie zarezerwuję wolny od wszystkiego dzień

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Nie no, Adam też pojechał na "rowerze marki kateem" bez owiewek do domu
                              To tylko ja tym razem na dopingu bo całą trasę piechotą, ale dziękuję, że zgodziliście się na to miejsce, gdyż bardzo ułatwiło mi to życie.
                              No, jeszcze Łukasz się łajdaczył od knajpy do knajpy

Gosia
                              Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Tzeba było jakoś ciekawie ten dzień zakończyć... w kanjpie dla g...

Pomyślałem sobie żeby zrobić raz imprezkę u siebie w garażu (Stegny Południowe/Sadyba/Wilanów), wypytam zarządcę. Jest ciepło, WC, siedzenia, stół, światło, miejscowi tez spoko ludzie.

Komentarz

Pracuję...
                                X