Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Dla mnie najlepsze zdjęcia ma tytuł klub ludzi myślących
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Ustalajmy terminy, ja w takim doborowym towarzystwie zawsze jestem chętny...
To może zrobimy jakąś weekendową imprezę żeby można było faktycznie się pobawić i pogadać bo widać że potrafimy o motocyklach gadać nawet z dziewczynami
Gosia przyprowadzi jakieś swoje koleżanki więc na pewno będzie fajnie
Nie chcę nic mówić ale zbliżają się andrzejki ale bez okazji też można by się spotkać.
Wiem że zaraz ludzie będą pisać że w weekend to szkoła żona i inne pierdy ale w końcu raz na rok można się wyrwać z kolegami i koleżankami na piwo (nie jedno albo dwa jak ja ostatnio) ale więcej. W towarzystwie inaczej się siedzi i pije Może Gosia znów wychyli tyle kufli jak na jednym ze zdjęć
Teraz sprawa lokalu, niby centrym dobre ale w weekend zawsze wszystko jest zaje_ne, no cóż uroki dużego miasta
ale może znawcy i bywalcy klubów motocyklowych wypowiedzą się na ten temat, czy tam też jest taki motłoch w sobotę wieczorem?
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Ja w łykend szczególnie przyszły odpadam - prowadzę jedną trasę na rajdzie pieszym ew. przesiądę się na rower i nie będzie mnie cały łykend. Zresztą ja tam po knajpach się włóczyć i na imprezy chodzić nie lubię Na browarzenie robię wyjątek
Pozdrawiam,
Gosia
Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
no właśnie, nikt tu nie będzie się włóczył po knajpach tylko siedział w miłym towarzystwie
temat pewnie odejdzie w zapomnienie bo większość ma jakieś zajęcia w weekend ale może się w końcu uda.
sigpic
no nie wszyscy mogą w tygodniu wracać tak późno bo robota czeka na drugi dzień dlatego dobrze by było w weekend takie coś ogarnąć i każdy by wrócił nawet i o 4 ej
sigpic
Masz rację mi również termin weekendowy pasuje lepiej, bo w tygodniu mam zawsze dużo jazdy samochodem
No poczekamy to zobaczymy ale sam widzisz ze na wypad weekendowy nie ma dużo chętnych, jak by namówić kamila i lagunę to myślę że spotkanie na pewno by się odbyło blady popatrz w grafika jak masz następne soboty albo piątki to byśmy znów coś zaplanowali
sigpic
Komentarz