Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
No i działo się dośc sporo
ja już idę spać, na następny raz widzimy się u mnie
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Widać lagune jeszcze kac wali bo się nie odzywa ciekawe czy lukass wrócił prosto do domu czy znów się gdzieś zapodział
Nie wiedzieć czemu jakoś w nocy mnie suszyło a wypiłem tylko jedno piwo, chyba po tym kebabie
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Widać lagune jeszcze kac wali bo się nie odzywa ciekawe czy lukass wrócił prosto do domu czy znów się gdzieś zapodział
Nie wiedzieć czemu jakoś w nocy mnie suszyło a wypiłem tylko jedno piwo, chyba po tym kebabie
Tylko jedno? Ja chyba ze sześć wyżłopałem. Nieźle bełkotałem po tym , chłopaki mówili że wątek powtarzałem kilka razy tak więc sorki Panowie / niestety lubię piwo/. W nocy tylko jedno siusiu i mała mineralna i po sprawie.
A sorki jedno od Ciebie i jedno na początku więc 2, dlatego trafiliśmy do kebabowni
sigpic
Laguna już w robocie,
dzięki za spotkanie - jak nie pamiętacie to przypomnę: następnym razem ten sam lokal - każdy przynosi pena z wybranymi 30 zdjęciami i rzucamy na telebim !
następnym razem - czyli wigilija 22.12 + urodziny Marcina J!
to moze 20.12 ... faktycznie 22.12 to moze mnie tez juz nie byc w warszawie
lokal ma fantastyczne kanapy i telebim oraz fajnego barmana, ktoremu nie przeszkadzały głośne i niewybredne żarty i komentarze... jak zwykle była oczywiście "pała, pała i h..."
jak zwykle bylo megazabawnie - i jak zwykle z planowanych 2 h zrobilo sie 4 h
A sprawdziłeś olej w suchej misce?
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Sprawdzałem i nic nie było więc dolałem sok pomarańczowy OK!
Z tym terminem to może byśmy zrobili picie we wtorek bo pewnie nie będę mógł pójść do pracy na drugi dzień i wezmę sobie 2 dni urlopu bo tyle mi jeszcze zostało.
Więc co Wy na to?
Spotkanie 21 grudnia godzina 18ta, miejsce Qlala na Chełmskiej, jak by co mogę kogoś przenocować z fryzjerkami
sigpic
Laguna już w robocie,
dzięki za spotkanie - jak nie pamiętacie to przypomnę: następnym razem ten sam lokal - każdy przynosi pena z wybranymi 30 zdjęciami i rzucamy na telebim !
następnym razem - czyli wigilija 22.12 + urodziny Marcina J!
W całej rozciągłości popieram. Foty zabiorę, a czy innych endurowców mogę zaprosić?
W całej rozciągłości popieram. Foty zabiorę, a czy innych endurowców mogę zaprosić?
Ale będzie endurowa ekipa
Chyba qlala jeszcze takich nie gościło
sigpic
Komentarz