Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przechyły na Teresie (TM) - grudzień, Wawa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Panie, Panowie, bardzo dziękuje za wspólna degustację trunków i kulturalne rozmowy przy kolacji.
    Na następny wieczór konesera moja osoba przybędzie z przyjemnością, aby w miłym gronie walnąć kilka browców.

Komentarz

Zamieszczone przez Laguna Zobacz posta
      Panie, Panowie, bardzo dziękuje za wspólna degustację trunków i kulturalne rozmowy przy kolacji.
      Na następny wieczór konesera moja osoba przybędzie z przyjemnością, aby w miłym gronie walnąć kilka browców.
      Laguna jestem Ci winien co najmniej trzy browce.Czyli wypijesz browca od chłopa z Makowca./ z takiej miejscowości pochodzę/
      podrozemotocyklowe.com

Komentarz

dziś opowiedziałem kolegom motocyklistom w pracy o Tunezji i Maroku i się wszystkim oczka zaświeciły

mamy o czym myśleć
        Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
          dziś opowiedziałem kolegom motocyklistom w pracy o Tunezji i Maroku i się wszystkim oczka zaświeciły

mamy o czym myśleć
          Kamilltee porozmawiajcie z Laguną i żonami o wyjeździe do Tunezji,istnieje duża szansa na załatwienie auta terenowego do testów / wstępnie rozmawiałem o L 200 ale nie jest to jedyna propozycja/
          podrozemotocyklowe.com

Komentarz

A jaki to rodzaj pracy ?
            sigpic

Komentarz

Rozmawiałem z fryzjerkami, powiedziałem że na tym spotkaniu będą sami faceci i od razu zobaczyłem błysk w ich oczach i uśmiech na twarzy

Coś czuję że będzie się działo jak kowal i reszta przyniosą foty z wypraw i nie tylko
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                Rozmawiałem z fryzjerkami, powiedziałem że na tym spotkaniu będą sami faceci i od razu zobaczyłem błysk w ich oczach i uśmiech na twarzy

Coś czuję że będzie się działo jak kowal i reszta przyniosą foty z wypraw i nie tylko
                No Marcin chyba na spotkanie przyjdę potargany z lekko zmierzwionymi włosami!!!!!!
                podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Ktoś będzie mał ochotę na Motosyberię? Kupa śmiechu
                  --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta
                    A jaki to rodzaj pracy ?
                    mojej pracy ? chyba źle zrozumialeś: "w pracy o Tunezji" a nie "o pracy w Tunezji" kolegom w pracy opowiedzialem o wyjeździe do Tunezji i temat już żyje własnym życiem ... podobno mówi się już o Libii
                    ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                    FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
                      Ktoś będzie mał ochotę na Motosyberię? Kupa śmiechu
                      Motosyberia dobry pomysl....widze ze robi nam sie maly, nocny maraton filmowo/fotograficzny;-)

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                        mojej pracy ? chyba źle zrozumialeś: "w pracy o Tunezji" a nie "o pracy w Tunezji" kolegom w pracy opowiedzialem o wyjeździe do Tunezji i temat już żyje własnym życiem ... podobno mówi się już o Libii
                        "Tam to nie radzę" jak powiedział Mrugała do Krzakowskiego w jednym z filmów Barei
                        Trzeba dodatkowo zapłacić za przewodnika (lub eskortę) - obowiązkowego. O wizy też niełatwo. A i tablice na miejscu trzeba zmienić na ichnie - też koszt.

Tunezja to bez wiz.
                        --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Ja nawet za dopłatą nie chciałbym w Libii na motocyklu jeździć, chyba że z dala od drogi po piasku. Codziennie widzę jak jeżdżą, chociaż drogi mają fajne, zwłaszcza stare włoskie w górach. Dziur w barierkach na zakrętach też nie łatają, widać że paru nie zebrało zakrętu.
                          Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Zamieszczone przez Laguna Zobacz posta
                            Laguna a jak ty przekonasz żonę że delegacja tym razem wypadnie we wtorek a nie w środę . Wiem powiesz że masz dwudniową
                            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                              Laguna a jak ty przekonasz żonę że delegacja tym razem wypadnie we wtorek a nie w środę . Wiem powiesz że masz dwudniową
                              Spokojna twoja rozczochrana....powiem żonie, że na urodziny do kumpla z forum jadę i będzie git;-)

Komentarz

Pracuję...
                              X