Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot Tenere- Jesenice 17-19.06.2011
Zwiń
X
-
King Of Snake
-
Kurcze sekundę mnie nie było a tu już lista społeczna ja też z chęcią piszę się na domek. Po ostatnim zlocie dobrze wiem co znaczy namiot który przecieka, a jeszcze trzeba się odezwać do sąsiadów ile przeznaczają dla nas domków?
1. advradek + plecak = domek
2. King Of Snake + plecak = domek
3. Banan + plecak = domek
4. Blyshkrik = domek
5. Ziut + plecak = domek
6. Jarek11 + plecak=domek 3 osob
7. Kojega = domek
Komentarz
-
jezu zaraz się miejsca skończą- wy się lepiej dopytajcie ile domków dla Polaków a ile dla miejscowych
4. Blyshkrik = domek
5. Ziut + plecak = domek
7. Kojega = domek
8. Kaytec + plecak = domek
9. Laguna = domek
10. Kamilltee = domekST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
czyli jak dobrze licze 320CK=48żł tak? czy jakoś inaczej?
czyli 100koron to 15PLN tak??
napiszcie ile to jest w PLN bo trochę się pogubiłem, albo ile kosztuje noc w domku np 4 osobowym?
4. Blyshkrik = domek
5. Ziut + plecak = domek
7. Kojega = domek
9. Laguna = domek
10. Kamilltee = domek
11. Marcinjunak = domek
Nie wiem jeszcze jaką trasą pojedziemy ale wstępnie bym proponował taką, pytanie tylko czy brać namiot żeby gdzieś w PL jeszcze się przespać a na drugi dzień zwiedzanie Pragi i pierwszy nocleg na terenie zlotu czy jeszcze jakiś inny nocleg w Czechach?
Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Forumowicze ilu razem może być Teresek na zlocie? Kolega z pierwszego programu Czeskiej Telewizji mocno się zapalił co by pokazać ten zlot w ich CTV. Jak korespondujecie z kolegami z Czech to zapytajcie Ich o to.Ostatnio edytowany przez kowal73; 528.
Komentarz
-
Marcin a może nie obciążać sprzętu (namiotem i śpiworem) i poszukać jakiś nocleg po drodze, może być u nas albo u nich.
Kowal coś tam z nimi piszę ale mój angielski jest bardzo podstawowy jak ktoś pisze biegle to nie ma problemu się u nich zalogować i podpytać. O ilość domków i ile dla nas już zapytałem.
Komentarz
-
King Of Snake
-
4. Blyshkrik = domek
5. Ziut + plecak = domek
7. Kojega = domek
9. Laguna = domek
10. Kamilltee = domek
11. Marcinjunak = domek
12. dex + plecak = domek
Moja ST właśnie jest składana po regulacji zaworów, gaźników oraz wymianie uszczelniaczy, oleum i łożyska główki ramy, więc będzie na sezon gotowa do zrobienia nie jednej trasy. Dodatkowo wycieczka zapowiada się ciekawie, więc zapisuję się na listę i wypisuję wniosek urlopowy na czerwiec. Jeśli chodzi o "ile i jakie" to tyle, żebyśmy się zmieścili a jakie, to kwestia przyzwyczajeń naszych plecaczków, ale pewnie bez łazienki z prysznicem się nie obejdzie.
Komentarz
-
4. Blyshkrik = domek
5. Ziut + plecak = domek
7. Kojega = domek
9. Laguna = domek
10. Kamilltee = domek
11. Marcinjunak = domek
12. dex + plecak = domek
13. LukaSS = domek (ale bez chrapiącej ekipy)
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Zamieszczone przez dex Zobacz postaJeśli chodzi o "ile i jakie" to tyle, żebyśmy się zmieścili a jakie, to kwestia przyzwyczajeń naszych plecaczków, ale pewnie bez łazienki z prysznicem się nie obejdzie.
Komentarz
Komentarz