Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot Tenere- Jesenice 17-19.06.2011

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Planuje ktoś jechać w czwartek do Pragi, tam przenocować a w piątek na zlot.
                    Jak już jadę do pepiczków, zahaczył bym o pragę, jeszcze nie byłem.

Komentarz

Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz posta
                      no chyba ze bedzie ochota to przez kudowe polecimy
                      ja wolał bym jak byście nie lecieli przez kudowe bo bym się przy okazji podczepił do was

a co do noclegu pogadam ze znajomym ma domek i sporo miejsca wkoło chaty i tam można by było się rozbić na jakiś nocleg a jak nie to u nas baba ma noclegi po ok.były po ok. 40 zł ale nie wiem czy się nie zmieniło ale na w piątek dam znać ile by to kosztowało

to co ja proponuje to ok 70km za wrockiem w stronę granicy
                      Ostatnio edytowany przez Pan Prezes; 473.

Komentarz

Zamieszczone przez Pan Prezes Zobacz posta
                        to co ja proponuje to ok 70km za wrockiem w stronę granicy
                        Mi pasuje ale i tak dopasuje się do większości ekipy.

Jeśli dobrze liczę to z podanych cen ok 35CZK za litr beny 95 przy kursie 0.16PLN daje 35*0.16=5.6PLN za litr? Kur.a i tam dotarł kryzys?
                        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                        sigpic

Komentarz

Komentarz

Leszek i Marcin, jak PPH to jednak bym radził na Częstochowę, Opole i do A4, na 8-ce pełno niebieskich po krzakach, a tamtą trasą z Wawy oprócz 100km Cz-chwa-Opole cały czas dwu pasmówka
                            hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                            Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
                              Leszek i Marcin, jak PPH to jednak bym radził na Częstochowę, Opole i do A4, na 8-ce pełno niebieskich po krzakach, a tamtą trasą z Wawy oprócz 100km Cz-chwa-Opole cały czas dwu pasmówka
                              erwinw co ty gadasz o 8??? jeżdżę co weekend i chyba raz mi się zdarzyło żeby zobaczyć tam niebieskich od nowego roku stali w Gniechowicach na przystanku autobusowym jadąc od strony Sycowa

Komentarz

jadąc od wawy: za rondem przy rozjeździe 1 z 8, wlot do Bełchatowa,Osjaków, wlot do Wielunia, Biała- tu potrafią 3 patrole co kilometr stac, Kępno, Długołęka...
                                To stałe punkty które znam, bywa że wszystkie na raz są obsadzone, plus do tego nieoznakowane radiowozy latają
                                hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                                Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Pracuję...
                                X