Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot Tenere- Jesenice 17-19.06.2011
Zwiń
X
-
Siwy
-
blyshkrik
-
Siwy
-
blyshkrik
-
King Of Snake
-
blyshkrik
-
King Of Snake
-
blyshkrik
-
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postano chyba ze bedzie ochota to przez kudowe polecimy
a co do noclegu pogadam ze znajomym ma domek i sporo miejsca wkoło chaty i tam można by było się rozbićna jakiś nocleg a jak nie to u nas baba ma noclegi po ok.były po ok. 40 zł ale nie wiem czy się nie zmieniło ale na w piątek dam znać ile by to kosztowało
to co ja proponuje to ok 70km za wrockiem w stronę granicyOstatnio edytowany przez Pan Prezes; 473.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pan Prezes Zobacz postato co ja proponuje to ok 70km za wrockiem w stronę granicy
Jeśli dobrze liczę to z podanych cen ok 35CZK za litr beny 95 przy kursie 0.16PLN daje 35*0.16=5.6PLN za litr? Kur.a i tam dotarł kryzys?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
blyshkrik
-
Leszek i Marcin, jak PPH to jednak bym radził na Częstochowę, Opole i do A4, na 8-ce pełno niebieskich po krzakach, a tamtą trasą z Wawy oprócz 100km Cz-chwa-Opole cały czas dwu pasmówkahominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz postaLeszek i Marcin, jak PPH to jednak bym radził na Częstochowę, Opole i do A4, na 8-ce pełno niebieskich po krzakach, a tamtą trasą z Wawy oprócz 100km Cz-chwa-Opole cały czas dwu pasmówka
Komentarz
-
jadąc od wawy: za rondem przy rozjeździe 1 z 8, wlot do Bełchatowa,Osjaków, wlot do Wielunia, Biała- tu potrafią 3 patrole co kilometr stac, Kępno, Długołęka...
To stałe punkty które znam, bywa że wszystkie na raz są obsadzone, plus do tego nieoznakowane radiowozy latająhominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
Komentarz