Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Uwaga Uwaga Wnimanie Wnimanie!!!!!!! Zmiana lokalu MarcinJunak prosi o przekazanie informacji w sprawie zmiany lokalu na Qlala ale na Alei Lotników 1. Qulala na Chełmskiej tego dnia jest zamknięta dla jakiejś firmy. Lokal na Alei Lotników został zarezerwowany. Spotykamy się o 18.00. Pamiętajcie o fotach niech każdy przyniesie po 30 fot z każdego wyjazdu puścimy slideshow i będzie sobie to leciało. Pytanie tylko czy tam też jest rzutnik, jak nie to proszę o wcześniejsze info to zabierzemy sprzęt do wyświetlania.
Ostatnio edytowany przez kowal73; 528.
Powód: Kowal analfabeta
Siema, sorki że nie dałem znać wcześniej ale niestaty znów się przeprowadzałem.
Jeśli chodzi o zmianę lokalu to pani menager zaproponowała organizację spotkania na Al. Lotników 1, to podobno na tyłach budynku wytwórni filmów czy jakos tak. Z racji tego że chodziło mi o rzutnik wstępnie się zgodziłem i miałem uzgodnić jeszcze z Wami, Pani powiedziała że rzutnik będzie ale trzeba będzie przynieść swój sprzęt do puszczania fotek czyli jak ktoś może wziąć laptoka bo inaczej nic nie pooglądamy.
Dziś mam potwierdzić rezerwacje do południa więc proszę o szybki odzew . Mi miejscówka odpowiada jeśli o to chodzi
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Spoko więc rezerwacja potwierdzona. Pani pytała się czy będzie pite dużo alkoholu więc żeby jej nie przestraszyć powiedziałem że kilka piwek
Jak na razie to skład który się zapowiadał wcześniej, ja, laguna, kowal, kamil, blady no i jeszcze kolega nowy ale coś się nie odzywa.
sigpic
sigpic
Po przybyciu z pracy widzę że wątek pisania postów w sprawie picia na jutrzejszej imprezie jest przewodni! Pamiętajcie o fotach z wyjazdów. Będzie miło powspominać.
spotykamy się na miejscu 18.00 (jestem pod wrażeniem, że jak dotąd większość jest punktualna ... nie ma nic gorszego niż siedzieć samemu w knajpie i czekać aż ktoś przylezie
Komentarz