Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
No nieprawda mamy metro Służew, jak byśmy zabalowali to mamy właśnie metro ostatni kurs i na wytrzeźwienie przez Las Kabatos. / przetestowane kilkanaście razy, raz było tak ciemno że w górę co chwila musiałem patrzeć żeby z drzewem się nie zderzyć/
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Postaram się stawić Ja plus Mizer. Ekipa enduro w pełnym składzie Obiecałem Kowalowi że nie będzie Trodlodyctwa w moim wykonaniu zobaczymy, zobaczymy Jeśli nie macie nic przeciwko rozpuszczę wieści na ADV może ktoś przyniesie coś ciekawego do obejrzenia Pozdrawiam Dudek
Kurde a już myślalem że jak przyjde na 19tą to nikogo już nie będzie a coś czuje że od 18ej już impreza pełną gębą będzie
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Was (E-V) przeskoczyć jest trudno - produkcje macie zajebiste... Lubie też Sorock'a oglądnąć... Ech, to Wasze zakarpacie śni mi się nocami...
Przynieś foty na pewno będą zaj..... i bez kompleksów je pokaż, zawsze w takiej sytuacji mówię że porównywanie nie ma sensu. Oglądanie i rozmowa jest najważniejsza nie mówiąc o piciu piwa!!!!!
No i było zajebiście
Dziękuję wszystkim za miłe spędzenie czasu i oczywiście za prezenty, wszystko pasuje i jest git
Coś czuje że częściej będziemy robić takie spotkania forumowe tym bardziej że z Truskiem jesteśmy sąsiadami
Pozdrawiam i wesołych świąt. Jeszcze raz dziękuję.
sigpic
No ja proponuje w połowie stycznia gdzieś w przechyłach albo innym lokalu gdzie browar nie kosztuje 9zyla ale to już inny temat.Ja też dziękuje było zabawnie no i gdyby nie fakt że już jestem w pracy to pewnie wczoraj z kowalem byśmy w 8b wylądowali
Ja również dziękuję wszystkim za mile spędzony czas jak nie macie nic przeciwko to wrzucę później kilka fotek ze spotkania ( będą dostępne w moim albumie - Qala z Teresą i Junakiem ) ....
Moja głowa!!!!! Właśnie się obudziłem. Impreza na 5tkę.Dziękuję za wspólne biesiadowanie. Specjalne podziękowania dla Kamilltee za rozsądek i postawienie sprawy jasno że jak chcemy z Bladym wypić jeszcze jeden browar to z buta będę dawał do domu. /Przypomnę że byliśmy już po siódmym browarku/. Kiedy następna impreza? Tylko następnym razem niech wszyscy swoje foty przyniosą z wyjazdów, nawet wokół komina.
Komentarz