Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Jako, że oddział Tenerowiczów z dolnego śląska znaczącą się ostatnio powiększył, śmiem spytać czy ktoś się wybiera na niedzielny złomobazar? Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze.
Kuba a nie zamierzasz przypadkiem moto podjechać ? Czy wybierasz wersję dla wygodnych - samochód ? Jak będzie pogoda, to ja planuję motongiem się podtoczyć.
Co do relacji nie ma sprawy, zdjątek parę się zrobi na pewno, mam tylko nadzieję, że chociaż kilka Tenerek się znajdzie wśród reszty Afryk, Trampków i GS'ów
Nie wiem jak tam we Wrocławiu, ale byłem u nas w Katowicach i powiem Wam, kupa była niesamowita, większość odzież nowa, przesadnie droga, pełno harleya i innego chopperowatego, skórkowatego, oćwiekowanego gówna. Oponę jedynie kupiłem do ST, ale nie przypominał ten bazar dotychczasowych bazarów
W pierwszym OldTimerbazarze 2011 roku nie zabrakło na pewno jednej rzeczy - przeszywająco zimnego wiatru. Niestety po moim spóźnionym przybyciu na miejsce, część sprzedawców/wystawców zaczęła już wyjeżdżać bądź pakować manele. Obszedłem tylko 4 alejki robiąc kilka fotek stelażom i gmolom zamontowanym na dwóch KTM'ach Adventure ( przydadzą się w przyszłości ). Nie było w sumie co oglądać, oprócz części do starszych maszyn, ostrzałek do noży, "wojskowego" wyposażenia i naszywek, które mam nadzieję będę miał jeszcze okazję zakupić w kwietniu. Jedynym motocyklistą jakiego widziałem, który przybył na 2 kółkach, był posiadasz żółtego BMW GS. Pogoda odstraszyła tych, którzy tworzyli klimat bazaru - niestety. Do kwietnia w takim razie i oby pogoda tym razem dopisała.
Komentarz