Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ognisko w Dzikim Bartasowym Lesie- 2011 [27-29.05]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Infi Bartasowa Zobacz posta
    No cały Bartas - mieliście w temacie wybrać termin, jaki większości będzie pasował, a ten narzucił swój "i już"
    Ma to swoje i dobre strony, bo jak byśmy zaczęli wybierać termin, to pewnie nie skończyłoby się to do samego ogniska
    a tak już mamy sprawę załatwioną.
    Ale głosowanie było, sam widziałem
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Suchajcie - na stronie gównej jest na dole kalendarz wydarzen - wpiszcie to w kalendarz bo sie naprawde duzo tego zaczyna robic
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
        Suchajcie - na stronie gównej jest na dole kalendarz wydarzen - wpiszcie to w kalendarz bo sie naprawde duzo tego zaczyna robic
        Dodane
        "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez xieciu Zobacz posta
          .... atrakcje zapewnia kolega Bartas ( rąbanie drewna, rzuty siekierą do celu, pogoń za dzikiem, przecinki, sadzenie, zrywka oraz hodowla lasu -
          turlanie kładów

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
          27-29 maja- ten termin i już!
          męska decyzja

Zamieszczone przez Infi Bartasowa Zobacz posta
          No cały Bartas - mieliście w temacie wybrać termin, jaki większości będzie pasował, a ten narzucił swój "i już" :
          u mnie ustalam termin i albo pasuje albo nie. jak by zaczął cudować to cho, cho. terminów by zbrakło.
          zapisałem...

Komentarz

jak to mówią nieśmiało, ale wrocław się pisze, w mojej osbie, jak można oczywiście

Komentarz

Limitów chętnych nie wprowadzamy
              sigpic
              "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Czyli po prostu robimy ognicho takie jak zawsze?

Mam nadzieję, że frekwencja nie zawiedzie, a ja już uprzedzę tatę, że będzie miał poryty las
                No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

a my poryte łby
                  Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
                  Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Zawsze moge poprowadzić grupkę po zakupy odcinkiem specjalnym
                    sigpic
                    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Bartas, TEN odcinek? ;D kurcze, nie wiem kiedy mi wypadna przeprowadzki... ale mam straszna chec odwiedzic
                      pomału, ale wracam!

Komentarz

Dokładnie, TEN odcinek Speszjal Rajli OES PS Twoje miejsce pod wiatą jest zawsze zaklepane, podobnie jak Beniamina
                        sigpic

Komentarz

to teraz na OS-ie obaj na ST polecimy, 6minut jest do pobicia tylko Infi nie moze o tym wiedzieć
                          pomału, ale wracam!

Komentarz

Nic nie wiem
                            No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

che che - a ja na słoniu będę wam czas mierzył pod sklepem.....

Komentarz

Postaram sie byc, jak nie w piatek to w sobote lub niedziele, najchetniej jak dam rade to z noclegiem W terminie 27-29 bede chcial skoczyc na chwile na Warmię, wiec w drodze "tam" lub "z powrotem" bym zawitał
                                Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
                                Enduro nie klęka
                                R 1100 GS '99 - limonka
                                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pracuję...
                                X