Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

18. Trusek

Komentarz

1-erwinw
      2-robkri
      3-rootolf
      4-czeczen - jedna propozycja - nie dopuszczać Ślązaków do garów!!!
      5-Łojek
      6-Beniamin
      7-marcinjunak
      8-Sobczaq (Sbq)
      9-Sowizdrzał
      10-Giani
      11- ArturS
      12-Gruby88 - wizyta i powrót z dyskoteki mnie skusił
      13- Kaytec
      14- advradek - noc Łojkiem - Są rzeczy, za które nie zapłacisz kartą...
      15 - kate
      16. siedlar - zrobię wszystko co w mojej mocy by kolacja poleciała wyżej niż ostatnio
      17. Kamaz - choćby paralotnią
      18. Trusek 19. Melon
      "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
        Ale Pani w recepcji nie jest głupia i gdy płaciłem zwróciła mi delikatnie uwagę, że nie zgadza się ilość osób zadeklarowana z ilością rzeczywistą naszego domku. Nie sądzę, by na większą skalę pozwolili na takie "waletowanie". Nie wiem też, skąd wiedziała ile osób u nas rzeczywiście mieszkało... (mieliśmy "kreta" w ekipie? )

Bo ja zrobiliście libację na całą okolicę w spaliście w 15 osób w domku dla 5 to każdy by się ornął że coś nie halo

A tak poważnie to tak na prawdę trzeba po prostu zapłacić za domki i mieć to gdzieś, ważne żebym spał na łóżku i nie musiał słuchać chrapania jakiś pijaków i troli czy to z pokoju sąsiedniego czy z podwórka (spod ławki )
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
          Ale Pani w recepcji nie jest głupia i ... w dodatku całkiem ,całkiem (mieliśmy "kreta" w ekipie? ) ... kreta to nie ... ale kornika!!! - który tak piłował że pewnie na recepcji było go słychać

Komentarz

Ja wiem, tym kretem był cieć z bramy ten co sterował szlabanem, policzył motocykle i wyszło za dużo
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
              Ja wiem, tym kretem był cieć z bramy ten co sterował szlabanem, policzył motocykle i wyszło za dużo
              bardzo miał wysoki iloraz. pyta się na wjeździe imię i nazwisko bo muszę kartę wypisać. ja mu mówię george clooney a ten zaczyna pisać.
              och ludzie..... no ale liczyć "umniał"

Komentarz

Zamieszczone przez advradek Zobacz posta
                nowa kolekcja. z poczwórnym dnem. gwarantowana wysokość lotu 132m. za tą cenę naprawdę warto
                [ATTACH=CONFIG]10033[/ATTACH]
                http://www.philipiak.pl/sklep/philipiak/26/produkt/65/
                132 m to za wysoko wystarczy nasz Olkusz 63,5 m a huku jak spadnie 5 razy więcej.
                Widzę że Beniamin zapisał Melona, ło matko bedzie wesoło.
                W sprawie rezerwacji dzwonię jutro bo dziś zryty po robocie byłem nawet o tym nie myślałem.

Komentarz

jak będziesz wiedział to daj info. a tak na chwilę wracając do minionego spotkania w Wilkasach. Macie może gdzieś trasę sobotniego objazdu?

kilka fotek na zachętę
                  P1130641.jpg
                  P1130589.jpg
                  P1130566.jpg
                  P1130570.jpg
                  P1130571.jpg
                  P1130573.jpg
                  P1130574.jpg
                  P1130575.jpg
                  P1130576.jpg
                  Ostatnio edytowany przez advradek; 76.

Komentarz

a propos rezerwacji - ja będę korzystać z łóżka z 27-go na 28-go i z 28-go na 29-go, w niedziele wieczorem sie zwijam bom trzebna na weselu przyjaciół w poniedziałek więc 2 noce poproszę, nie czy ( do czech mam za darmo )

Komentarz

Zamieszczone przez kate Zobacz posta
                      a propos rezerwacji - ja będę korzystać z łóżka z 27-go na 28-go i z 28-go na 29-go, w niedziele wieczorem sie zwijam bom trzebna na weselu przyjaciół w poniedziałek więc 2 noce poproszę, nie czy ( do czech mam za darmo )
                      Ogólnie to całe spotkanie jest planowane do niedzieli, większość potem się rozjedzie, co dalej to już życie pokaże
                      sigpic

Komentarz

Ogólnie to całe spotkanie jest planowane do niedzieli, większość potem się rozjedzie, co dalej to już życie pokaże
                        a ok, napisane jest do 30-go, a 30-ty to poniedziałek, wolny do tego..
                        więc lepiej napisać

Komentarz

a ok, napisane jest do 30-go
                          skąd masz takie info? chyba pomyliły ci się imprezy z weselem ?
                          sigpic

Komentarz

skąd masz takie info? chyba pomyliły ci się imprezy z weselem ?
                            a to jak tak, to przepraszam, nie ma tematu
                            wyjazd warszawiaków i wszystkich z okolic w piątek rano ??

Komentarz

no to proszę nie dość że rok młodsi to jeszcze weekendy od piątku do poniedziałku

Komentarz

a to jak tak, to przepraszam, nie ma tematu
                                wyjazd warszawiaków i wszystkich z okolic w piątek rano ??
                                wszystko będzie jeszcze dogadane bliżej wyjazdu, różnie ludzie mają poplanowane urlopy a nie każdy może sobie wziąć dzień wolny,
                                druga sprawa po czym jedziemy, jak po czarnym to wystarczy wyjechać o 15ej i o 19ej jesteśmy na miejscu, no sorki nie wszyscy bo Erwin stał sie turystom , kowala nie będzie bo ma wyjazd więc średnio widzę ekipę ściśle terenową żeby lecieć tam bokami.
                                Jeśli już to trzeba na pewno wyjechać rano bo 300km polnymi drogami może zejść trochę dłużej
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X