Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
    tzn.? w innym ośrodku się kwaterujesz? )

Marcin chyba myśli, że jak będzie ze mną i z Sbq w pokoju, to nie będziemy mu chrapać .. cheers !!

Komentarz

No, ale mówił że i z sąsiednich domków czy podwórka chrapanie też mu przeszkadza...
      hominis est errare, insipientis in errore perseverare
      Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Zamieszczone przez kate Zobacz posta

Marcin chyba myśli, że jak będzie ze mną i z Sbq w pokoju, to nie będziemy mu chrapać .. cheers !!
        Mogę być w pokoju tylko z jednym/ą z Was bo są dwa łóżka w pokoju, z doświadczenia wiem że Ty nie chrapiesz a sbq nie wiem więc jak nie muszę nie chcę ryzykować
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Jak ktoś chce w czwartek do Olsztyna wpaść wieczorem, a w piątek razem polecieć dalej to mogę ugościć
          Planuje sobie wziąć urlop na piątek
          Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
          Loud pipes save lives...
          https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Coś wiadomo już? Robert dzwonił do ośrodka?
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
              Coś wiadomo już? Robert dzwonił do ośrodka?
              Dzwonił, zarezerwował chyba 4 domki, resztę szczegółów pewnie sam poda.
              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez Łojek Zobacz posta
                Jak ktoś chce w czwartek do Olsztyna wpaść wieczorem, a w piątek razem polecieć dalej to mogę ugościć
                Planuje sobie wziąć urlop na piątek
                Kusząca oferta - nie wiem tylko czy po ...wieczornych rozmowach ... możliwy byłby wyjazd w piątek , czy też bardziej realny termin to gdzieś w okolicach niedzieli .... czyli na spotkanie można nie dotrzeć

Komentarz

Oj bo pojadę w czwartek przez Olsztyn ja też planuję piątek wolny.
                  Więc tak zarezerwowałem 4 domki 5-cio osobowe z możliwością dokwaterowania po jednej osobie do każdego domku. Całość czyli 4 domki po 5 osób wyniesie 750 zł zaliczki za dwa noclegi, termin rezerwacji wygasa 26.03.2012 więc do tego czasu musimy przelać kasę.
                  Może ktoś chce za to f-rę na firmę żeby wrzucić w koszty.

Wilkasy, 2012-03-13

Ul. Niegocińska 7, Wilkasy
                  11-500 Giżycko

POTWIERDZENIE REZERWACJI
                  Nr AH 873/2012

Serdecznie dziękujemy za wybranie naszego ośrodka.
                  Mamy przyjemność potwierdzić następującą rezerwację:

Pan/Pani : Kriegs
                  Robert

Przyjazd : 24.04.2012
                  Wyjazd : 29.04.2012

Liczba osób :

Rodzaj pokoju : 4 x domek typu Brda

Świadczenia dodatkowe :

Cena za dobę : 235 zł

Koszt pobytu : 235 zł x 2 doby x 4 szt. = 1880 zł + opłaty dodatkowe

Płatność : Gotówka lub Karta kredytowa

Warunki rezerwacji : 750 zł zaliczki do 26.03.2012 proszę wpłacić na nasze konto,
                  w przeciwnym razie rezerwacja zostanie anulowana bez uprzedzenia

1. W cenę pokoju jest wliczony podatek VAT
                  2. Opłaty dodatkowe:
                  - parking płatny 10 zł za dobę za samochód
                  - opłata miejscowa w wysokości 1,70 zł od osoby za każdy dzień pobytu
                  - pies/kot 20zł za dobę
                  3. Doba hotelowa zaczyna się o godz.16:00, a kończy o godz.12:00 dnia następnego.
                  4. Podczas meldowania się gościa hotel pobiera opłatę z góry za cały pobyt.
                  5. Warunki rezygnacji:
                  - w przypadku rezygnacji powyżej 30 dni przed planowanym zwracamy całość zaliczki
                  - na 30 do 15 dni przed planowanym przyjazdem potrącamy 20% zaliczki
                  - w przypadku rezygnacji poniżej 15 dni, zaliczki nie zwracamy.
                  Uwagi: W domkach nie ma ręczników.

Serdecznie zapraszamy i życzymy udanego pobytu.

Z poważaniem,
                  Marta Adamska
                  Kierownik Działu Hotelowego
                  Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Robert bierzesz wszystko na siebie, czy mamy ci przelewać kasę?

Łojek, może jakiś "before-party" garażowe?

A ja planuję wolne już od czwartku
                    Ostatnio edytowany przez Kaytec; 460.

Komentarz

Więc komu i ile przelać zaliczki???

Kaytec był szybszy. Wyjaśnij Robert jak robimy z zaliczką.
                      hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                      Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Dokładnie - dawać dane do przelewu/przekazu/płatności kartą/blablablbalbalal
                        Sowizdrzał
                        KTM 750 6T
                        Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

W tej chwili na liście jest 20 chłopa w tym Kacha więc na głowę wychodzi po 37,5 zł na samą zaliczkę, jeśli chcecie możecie przelać to na moje konto a ja przeleję to na konto ośrodka.

Komentarz

Zaliczka do 26-03-2012 no to trzeba działać

Robkri - napisz czy podasz nr. konta w temacie czy wyślesz na pw ? a tu można zaznaczyć osoby które wpłacą - trzeba startować z tym "już" bo zazwyczaj długo trwają takie zbiórki i nie każdy jest tak uzależniony że na forum codziennie zagląda

Ja nie mam jeszcze 100% pewności czy dam radę ale zaliczkę wpłacę - będzie lepsza motywacja żeby pojechać

(Jeżeli można prosić (mod,admin) - można dopisać do tytułu tematu datę spotkania ???.... będzie lepiej widoczne jak mało czasu zostało)

Komentarz

Chyba jednak wolę rozesłać na priva od dzisiaj zacznę, wezmę listę i będę sobie odhaczał komu wysłałem namiary i koto wpłacił i na bieżąco bedę zaznaczał na liście w temacie.
                              Ja nie widzę takiej możliwości abyś nie przyjechał, w moim przypadku też jest problem bo nie mam z kim zostawić Juniora, Małżonka w ten weekend pracuje a babcia wybywa gdzieś ale Ja jadę
                              Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta

(Jeżeli można prosić (mod,admin) - można dopisać do tytułu tematu datę spotkania ???.... będzie lepiej widoczne jak mało czasu zostało)
                                Jaki termin wpisać, bo w tym co Robkri napisał jest:
                                Przyjazd : 24.04.2012
                                Wyjazd : 29.04.2012
                                "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Pracuję...
                                X