Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Płot to mały pikuś, gorsze były schody, zapytajcie Łojka

Z obiadem to nawet fajny pomysł, ciekawe tylko czy kuchnia będzie otwarta bo nie mówię ale obiad trzeba by jakiś dobry zjeść, chociaż jeden porządny posiłek w ciągu dnia . Może jakaś rezerwacja w kuchni by była możliwa, np na 20 osób, myślę że każdy by był zadowolony.

Pamiętacie gdzie jedliśmy wtedy obiad? Co to za miejscówa?
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Traska - miodna
      Myślę że Robkri lub ktoś znający okolice może znaleźć jakiś fajny lokalik np. w Węgorzewie gdzie można zajechać na obiad (mniej więcej połowa traski)
      Płot czy schody - damy radę

Komentarz

W zeszłym roku obiad jedliśmy w Rydzewie to trochę nie po drodze z tegoroczną trasą. Ale spróbuję zrobić jakieś rozpoznanie w temacie jakiejś jadłodajni w Węgorzewie lub okolicach, morze kolega antek112 zna jakąś fajną knajpkę gdzie spokojnie może wejść zgraja endurasów w kurzu i błocie

Komentarz

napiszesz, proszę, jeszcze coś o warunkach? może się okazać, że zaoszczędzę dużo miejsca w plecaku

a jest może czajnik elektryczny w takim domku, co by sobie kawkę rano strzelić?
          jest wszystko, spokojnie można nawet obiad robić, ja tylko rezerwuje jeden garnek
          tylko nie wysyłaj jakby co kornika po zupke chińską

Komentarz

Węgorzewo źle mi się kojarzy... ale, niech będzie. W końcu pewnie i policjanci się zmienili od festiwalu w 96'... i mnie nie poznają
            hominis est errare, insipientis in errore perseverare
            Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

A właśnie Marcin daj znać Kornikowi może wpadnie, pokazałby jakieś nowe układy taneczne, jest mistrzem na dance floor-ze

Komentarz

Kornika raczej nie będzie, w sobotę jeszcze chłopak pracuje. Już z nim rozmawiałem na temat uczestnictwa w imprezie, ale stwierdził, że brzydzi się alkoholem i pijakami (oczywiście tak nie powiedział, to tylko moja interpretacja jego wymówek)
                hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

A to pomyślimy o nim jak będziemy popijać napitki bezalkoholowei pląsać na parkiecie

Komentarz

Junak o której startujecie z warszawy ??

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                      Junak o której startujecie z warszawy ??
                      O 9ej, czekamy 15 min na spóźnialskich na BP koło carfour bemowo podczas tankowania i w drogę.
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      sigpic

Komentarz

Co tak wcześnie ?

Komentarz

wcześnie???????????????????
                          my o 2.00 wyjeżdżamy

Komentarz

Ja to startuje o 13 chyba ze ogarnę wszystko i polecę z chłopakami ale to okaże sie dopiero w czwartek

Komentarz

u mnie realnie to piątek wieczorem /sobota rano

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                                wcześnie???????????????????
                                my o 2.00 wyjeżdżamy
                                Sami chcieliście, zamiast wyjechać spokojnie po południu i przenocować u mnie na spokojnie.
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X