Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Boją się chłopaki, że ich spijesz wieczorem (wszyscy znają Twoje skłonności do alkoholu) i potem rano będziesz się śmiał, że rady na kacu nie dają
    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
      Boją się chłopaki, że ich spijesz wieczorem (wszyscy znają Twoje skłonności do alkoholu) i potem rano będziesz się śmiał, że rady na kacu nie dają
      święte słowa

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
        W zeszłym roku obiad jedliśmy w Rydzewie to trochę nie po drodze z tegoroczną trasą. Ale spróbuję zrobić jakieś rozpoznanie w temacie jakiejś jadłodajni w Węgorzewie lub okolicach, morze kolega antek112 zna jakąś fajną knajpkę gdzie spokojnie może wejść zgraja endurasów w kurzu i błocie
        jezeli przejazd mialby byc wedle pierwszej mapki to jest fajne miejsce w Kietlicach <knajpko-tawerna w stodole> - http://www.kietlice.pl/
        http://www.youtube.com/watch?feature...v=QUbYwBZixC4#!

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
          Nie, oni się boją że jak przyjadą to i Ty będziesz a wtedy już na pewno nie wyjedziemy o 9ej bo jak to mówią górale, pić to trza umić
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Mam nietypową prośbę. Nie ukrywam, że Adam (Fx) mnie namówił do wrzucenia tegoż posta.
            Otóż nie wiem w jakim stanie są zawory w mojej teresie. Czy ktoś mógłby na zlocie obczaić i ew. przyregulować? Wiem, że to trochę roboty ale nie jestem w stanie tego sama zrobić
            Dzięki Junakowi moja teresa już jest na nowych kapciach gotowa do jazdy - Marcin, zabiorę ją jutro.

A drugie pytanko jest takie. Czy ktoś będzie prosto z Mazur grzał na Podkarpacie?
            Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Ale po co Ci to teraz robić, pojedziesz na Wilkasy i gdzie tam chcesz, przecież nie robisz jakiejś trasy 20tys km, po przyjeździe do domu się ogarnie sprzęt i po sprawie. Taka jest moja propozycja, bo grzebać na wyjeździe to moim zdaniem nie za dobry pomysł.
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              sigpic

Komentarz

No dobra. Raptem może 1,5kkm zrobię w sumie przez całą majówkę.
                Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez antek112 Zobacz posta
                  jezeli przejazd mialby byc wedle pierwszej mapki to jest fajne miejsce w Kietlicach <knajpko-tawerna w stodole> - http://www.kietlice.pl/
                  To by było akuratnie jadąc najpierw w stronę Harszu, Wegorzewa, prawą stroną jezior i wracając do Wilkas lewą stroną wstąpić tam bo będzie to dobra pora na obiadek.

Komentarz

Ja dołączę do grupy warszawskiej w Wyszkowie. Nie ma sensu, bym się do stolycy pchał by zaraz z niej uciekać
                    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Witam wszystkich. Może jeszcze ktoś z was leci z Pomorza na Wilkasy ? Ja z kolegą wyjeżdżamy w piątek około 07:00 ze Słupska i lecimy trasą Słupsk-Bytów-Kościerzyna- Stargard Gdański- Pelplin - Sztum - Prabuty- Iława- Ostróda - Olsztyn - Mrągowo - Wilkasy. Może ktoś jedzie na tej trasie chętnie dołączymy lub poczekamy na kogoś żeby samemu nie jechać zawsze to raźniej Jak mówią w kupie siła

Komentarz

Możesz dołączyć do grupy z Olsztyna

Komentarz

jak chcecie to możemy wyjechać z Olsztyna koło 12
                          wtedy macie 5 godzin, żeby do nas dotrzeć,
                          co Wy na to?
                          Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
                          Loud pipes save lives...
                          https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Ok piszemy się na to tylko jakiś namiar by był potrzebny gdzie mamy się spotkać i w razie czego jak byśmy nie dojechali żebyście na nas nie czekali. Zastowie swój nr telef. 604500883 będzie najlepsze rozwiązanie. Jeśli znajdziesz czas daj znać ja oddzwonię i wszystko dogadamy .Dzięki

Komentarz

o ktorej mozna sie Was spodziewac gotowych do objechania jeziorek w piatek? z chęcią polecialbym z Wami z tym ,ze jakos dopiero kolo 14tej bede dostepny
                              http://www.youtube.com/watch?feature...v=QUbYwBZixC4#!

Komentarz

My w piątek nie będziemy jeździć tam, to trasa na sobotę

W piątek jak chcesz się z nami przejechać wyjedź nam na spotkanie, zamierzamy jechać tak :
                                http://mapy.google.pl/maps/ms?msid=2...98933,2.688904

Nie wiem gdzie będziemy o 14ej ale możemy się jakoś zgadać, to jest mój tel 69siedem 18pięć 52cztery,
                                jak byś podskoczył do Rucianego to pokażesz fajną drogę na Wilkasy jeśli ta nie oferuje należytej przyjemności

tylko ku..wa kto za nami nadąży
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X