Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Plan turystyczny mam taki:

1.Sterławki Małe: wiatrak holenderski z XIX wieku
    2.Owczarnia: Muzeum Mazurskie
    3.Gierłoż: Wilczy Szaniec
    4.Sztynort
    5.Mamerki: bunkry dowództwa Wehrmachtu
    6.Kanał Mazurski Leśniewo I i Leśniewo II
    7.(Possesern) - na trasie Węgorzewo - Giżycko
    8.Zerwany most w Kruklankach
    9.Twierdza Boyen - Giżycko

Trasa przeważnie drogami asfaltowymi, zaznaczone jako gminne/powiatowe, aczkolwiek zdarzają się szlaki turystyczne (czerwone/zielone) gruntowe. Jaki jest ich stan, tego nie wiem, aczkolwiek nie planuję żadnych przepraw przez bagna/jeziora.
    Próbka trasy (ta granatowa linia) z przebiegiem przez chyba jakąś gruntową drogę:
    mazury_turystyka.jpg

Grupa max 3-4 motocykle, będę miał gpx-a, więc mogę podesłać.
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Uwaga Nie ogarniete mordy i mordeczki ja ruszam kole 13.14 z warszawy jak jest ktos chcetny podłączyć sie do wycieczki to zapraszam dzwonic 508339684

Komentarz

Bawcie sie dobrze, ja z przyczyn sluzbowych nie dolacze

PS na razie wygrywamy
        Enduro nie klęka
        R 1100 GS '99 - limonka
        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez krzysieksłupsk Zobacz posta
          Ok piszemy się na to tylko jakiś namiar by był potrzebny gdzie mamy się spotkać i w razie czego jak byśmy nie dojechali żebyście na nas nie czekali. Zastowie swój nr telef. 604500883 będzie najlepsze rozwiązanie. Jeśli znajdziesz czas daj znać ja oddzwonię i wszystko dogadamy .Dzięki
          Hejka, jak będziecie w Ostródzie to dajcie znać 60dwa75siedem15sześć wtedy ustawimy się w Olsztynie.

Komentarz

Wróciłem z roboty, czas się zdrzemnąć chwilę, spakować, wyremontować kata i ok.8 start w kierunku mazur!!!
            hominis est errare, insipientis in errore perseverare
            Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Dozobaczyska na miejscu

Komentarz

No i dupa.
                Co sie moglo rozje... jak nie ktm.
                Junak zrobil fikolka i ktm zabiera laweta.
                Stan psychiczny pacjeta krytyczny.
                Fizyczny szkoda gadac ale zyje.
                Foty pozniej.
                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
                  No i dupa.
                  Co sie moglo rozje... jak nie ktm.
                  Junak zrobil fikolka i ktm zabiera laweta.
                  Stan psychiczny pacjeta krytyczny.
                  Fizyczny szkoda gadac ale zyje.
                  Foty pozniej.
                  Giani, wrzuć więcej info ... co z Junakiem ????
                  sigpic

Komentarz

Do licha...
                    Czekamy na wieści.
                    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

na FB własnie czytałem

uspokajam

zadzwoniłem do Gianiego: Junak ma kontuzje barku (wiązadła chyba), ogólnie reszta OK,
                      Ktm ma przesuniete półki i cośtam z plastkami...
                      Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
                      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Dzwoniłem do Erwina.
                        Marcin z tego co wiem ma zerwane więzadła w barku, zakręt w terenie go zaskoczył.
                        Zaliczył przejazd karetką, przejściowo szpital i aktualnie odwiedza komendę.
                        Humor ekipie dopisuje, więc chyba strasznej tragedii nie ma.
                        sigpic

Komentarz

Spoko,spoko.
                          Mamy jeszcze jednego ktm do wykluczenia
                          Tekze wszystko jeszcze przed nami.
                          Aktualnie czekamy na Junaka. Panowie z policji maja go nam dostarczyc.
                          ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

gadalem wlasnie z marcinem przez tel stan psychiczny bdb
                            chyba bedzie mial operacje cos z barkiem kat tez bedzie jezdzil
                            Enduro nie klęka
                            R 1100 GS '99 - limonka
                            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

U mnie niby wszystko ok, diagnoza zerwany więzozrost barkowo obojczykowy lewy, operacja jak najszybciej musi być i potem min pół roku rehabilitacja, czyli sezon pozamiatany , teraz czekam na decyzje lekarza kiedy mogę sie kłaść do szpitala, wszystko zaczyna coraz bardziej boleć, oba nadgarstki zbite, kolano opuchnięte (dobrze że miałem plastiki na sobie).

Z moto jeszcze nie wiem do końca co się stało, kozioł przez przednie koło mu nie pomógł, nie mam jak rozkręcić, niby wszytko ok ale z bliska już nie wygląda tak kolorowo.

Jeszcze raz chciałem podziękować wszystkim za pomoc i przeprosić że spierdzieliłem Wam wyjazd.
                              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                              sigpic

Komentarz

A to w dupę, ale nie ma co niech ci tam lekarze zrobią co mają do zrobienia i wrócisz do formy.
                                Trzymam kciuki, do jesieni się zagoi.
                                Moto naprawisz, najważniejsze żebyś do formy szybko wracał.

Trzymaj się!

Komentarz

Pracuję...
                                X