Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ja już nie mogę się doczekać następnego spotkania, jak by wypaliła ta Biebrza to chyba snorkele zamontuję i kupię wędkarskie gumiaki po pachy.
Jak się do was zarejestrować.
hey hey ! dzieki ,ze moglem sie do was podlaczyć Super ekipa
jakby ktos kiedys mial problem z noclegiem czy cos... w okolicy Wegorzewa - Gizycka to smialo w miare mozliwosci postaram sie pomoc.
669dwa6jeden2siedem3
Wsadzę łyżeczkę dziegciu w tę pękatą beczkę miodu: chciałbym podziękować wszystkim za blokadę kierownicy której już nie mam. Mam nadzieję, że fotka z katem koło łóżka była tego warta...
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Wsadzę łyżeczkę dziegciu w tę pękatą beczkę miodu: chciałbym podziękować wszystkim za blokadę kierownicy której już nie mam. Mam nadzieję, że fotka z katem koło łóżka była tego warta...
Erwin - nie denerwuj się.... załatwimy sprawę
Poczuwam się do współodpowiedzialności za blokadę.... i gwarantuję że dogramy wszystko pozytywnie
A fotka była tego warta .....
Te, ale blokada nie działała już przed tą akcją. Pamiętam, bo po tym jak dałeś mi się bryknąć nie dało się już jej załączyć. Rozkminiliśmy temat i znaleźliśmy rozwiązanie - o ile pamiętasz to (podgięte "okienko" na bolec blokady od przodu główki ramy).
Gdy jechałem na zlot wszystko grało, po zlocie już nie. Nie wnikam po której "akcji" to się pogięło, bo samo się jednak nie zepsuło. Pamiętam diagnozę, dlatego się mocno nie denerwuje, ale ponarzekać chciałem trochę
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz