Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dopiero w Kietlicach przypomnialem sobie ,ze mam kamerke
    http://www.youtube.com/watch?feature...v=QUbYwBZixC4#!

Komentarz

aaaaaa super a ja też mam z powrotu - skromna próba nakręcenia czegoś aparatem w różnych pozycjach na szyi, w ręku, na ramieniu

zaraz wrzucę

Komentarz

Ja już wróciłam do PL. Mam zaległości ze zdjęciami ale mocno nad tym codziennie pracuję, jednakże zajmie mi to jeszcze kupę czasu.

Poniżej fotka z mojego powrotu z Wilkas przez Bieszczady

Trzymajcie się ciepło!
        Gosia
        Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

He, dostałem list z Komendy Straży Miejskiej w Grodzisku Mazowieckim . Ktoś jeszcze (grupa Śląsk), czy tylko mi się dostało??

Komentarz

Bez jaj Fotka, czy coś innego? Nie przypominam sobie żebyśmy tam szaleli
            Ostatnio edytowany przez ArturS; 427.

Komentarz

teraz mi napisał że 150 i 4 pkt
              wylewna odpowiedź

Komentarz

qrwa, za co? Tak chyba były te mijanki i remonty. Dobrze kojarzę?

Komentarz

Co tu więcej pisać?? 75 km/h zamiast 50. 0 godzinie 7:56 27.05.2012 r. Czyli kawałek od Warszawy. Na zdjęciu jest jeszcze kawałek czyjegoś koła więc jest szansa, że nie będę sam

Komentarz

Zamieszczone przez MarioM06 Zobacz posta
                    He, dostałem list z Komendy Straży Miejskiej w Grodzisku Mazowieckim . Ktoś jeszcze (grupa Śląsk), czy tylko mi się dostało??
                    Mario - odpisz im....

http://img40.imageshack.us/img40/8559/16649772.jpg - tu da się powiększyć

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                      Mario - odpisz im....
                      http://img40.imageshack.us/img40/8559/16649772.jpg - tu da się powiększyć
                      Tak trzeba. Szkoda zbierać punkty

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
                        Tak trzeba. Szkoda zbierać punkty
                        Dokładnie. Nie masz pojęcia kto kierował. Przyszedł gość do Ciebie z ogloszenia, położył kasę na stół
                        i pojechał na jazdę próbną. Wieczorem wrócił, oddał zatankowany motorek, a kasę zabrał,
                        bo powiedział, że mu nie leży. Nic o gościu nie wiesz, dzwonił z zastrzeżonego numeru. Kropka.
                        Nie wykluczasz nawet, że przełożył tablice rej. do innego podobnego motocykla.
                        Sowizdrzał
                        KTM 750 6T
                        Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz posta
                          Dokładnie. Nie masz pojęcia kto kierował. Przyszedł gość do Ciebie z ogloszenia, położył kasę na stół
                          i pojechał na jazdę próbną. Wieczorem wrócił, oddał zatankowany motorek, a kasę zabrał,
                          bo powiedział, że mu nie leży. Nic o gościu nie wiesz, dzwonił z zastrzeżonego numeru. Kropka.
                          Nie wykluczasz nawet, że przełożył tablice rej. do innego podobnego motocykla.
                          Chyba nie przejdzie, wtedy idzie na konto właściciela.
                          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                            Chyba nie przejdzie, wtedy idzie na konto właściciela.
                            Idzie, ale bez punktów
                            Sowizdrzał
                            KTM 750 6T
                            Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

za przyznanie się jest 150 zł i 4 pkt.
                              za to co piszecie czyli jechał kto inny ale nie powiem kto, to 200 zł ale bez punktów. więc jako że z tego co wiem, mam na razie czyste konto to chyba po taniości pójdę.
                              Albo napiszę że to Adam to za darmo będę miał.

Komentarz

Pracuję...
                              X