Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

3. edycja spotkania i offu u Trocina w dniach 30 marca-1 kwietnia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Hej!
    Co prawda mój motek jeszcze w rozsypce ale Czeczen mnie wczoraj namówił na przyjazd. Kwestia jest taka, że w poniedziałek rano muszę być w pracy w Gdańsku ale właśnie z tego co słyszałam to nie tylko ja

Więc generalnie ja bym się może wówczas zabrała w traskę vitarą z Anią albo defem? Jeszcze się będę odzywać - dzisiaj muszę to przemyśleć jak tu dojechać i jak to wszystko zorganizować z dojazdem.

Pozdrawiam,
    Gosia
    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Sobczaq, Kacha o której chcecie w piątek startować? ja będę mógł startować pewnie dopiero koło południa nie wcześniej. Ktoś jeszcze z Wawy rusza?
      Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

Planowaliśmy wyjechać około 10:00 - żeby na spokojnie zdążyć przed korkami, ale koło południa też nie powinno być problemu.
        Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

Ja mam zamiar teraz na moto do wawy przyjechać więc mogę z wami jechać, chcę wziąć w piątek wolne ale jeśli koło południa to kilka godzin wcześniej wyjde, dajcie znać tylko o której wyjazd z wawy.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Ok, w środę powino się wyklarować, damy znać. Ale uwaga - tempo będzie emerycko - turystyczne, a Safi dociera motór, więc żeby nie było, że nie ostrzegałem
            Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

No tak zeby najpozniej o 18 byc u mnie, najlepiej ok. 17 zeby po ciemku nie jechac do bazy offem bo sobie jeszcze ktos krzywde zrobi
              Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Relacja z dzis z erwinem

Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Enduro nie klęka
                  R 1100 GS '99 - limonka
                  Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Enduro nie klęka
                      R 1100 GS '99 - limonka
                      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

He he gadałem z Erwinem potem to powiedział że bał się w wąwozach jak to mówią maszyna gwizda tylko kierowca pi..
                        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                        sigpic

Komentarz

Kurcze fajne filmiki, aż by się chciało pojechać, ale weekend nie jest z gumy, a kalendarz w tym roku już i tak napięty.

Komentarz

Erwin - twój kat cyka tak jak moja teresa zanim ulepszyłem napinacz rozrządu - jak chcesz to w kacie tez możemy ulepszyć
                            Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                              He he gadałem z Erwinem potem to powiedział że bał się w wąwozach jak to mówią maszyna gwizda tylko kierowca pi..
                              Nie "bał się w wąwozach" tylko podczas stromego zjazdu. Nie ma to jak włożyć swoje słowa w cudze usta...

Tereny tam przepiękne do endurzenia, a zjazdy i podjazdy to element nad którym muszę popracować. Nigdy się nie kreowałem (jak co niektórzy ) na miszcza enduro, dlatego też zmieniłem teresę na ktm-a, coby łatwiej było
                              hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                              Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Erwin dajesz rade, szkoda ze nie bedziesz z nami.................
                                Enduro nie klęka
                                R 1100 GS '99 - limonka
                                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pracuję...
                                X