Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Robimy jakis zlot na Jesieni

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

planuje w piątek na luzaka koło 11.00 wyjechać z Bydgoszczy.... koło 12.00 przelecieć przez Włocławek-Kowal (bez autostrad) ... ktoś od północy w podobnych godzinach?? Tomasz?? Benas?? ...tak żeby na miejscu na luźno 15.30-16.00

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
      Siema namiot zabierz miejsca na namiot są za free
      Spoko, miało być, że są inne opcje w okołicy, znajdziemy się

Komentarz

18 miesc zaklepałem janasa nie będzie Jarka też nie będzie jakoś się pomieścimy ją kolo16 powinienem już tam być Ogarniemy

Komentarz

Zamieszczone przez Pawloo78 Zobacz posta
          planuje w piątek na luzaka koło 11.00 wyjechać z Bydgoszczy.... koło 12.00 przelecieć przez Włocławek-Kowal (bez autostrad) ... ktoś od północy w podobnych godzinach?? Tomasz?? Benas?? ...tak żeby na miejscu na luźno 15.30-16.00
          Ja planowałem ruszyć rano w piątek i trochę się pokręcić tu i tam bez konkretnego planu . Kto wie może gdzie nasze drogi się spotkają

Komentarz

Co tu taka cisza? 😉

Komentarz

Zamieszczone przez advradek Zobacz posta
              Co tu taka cisza? 😉
              to cisza przed burzą....heheheh
              ja kuźwa na razie mam zalane zatoki ...w robocie połowa składu na L4 ... wale aspirynki i inne specyfiki żeby mnie nie rozwaliło ...mam nadzieje że żabami z nieba nie będzie nawalać , bo jest ryzyko że przyjadę , ale Łosiem pod daszkiem.

Komentarz

...taaa cisza przed burzą...pochlali na wekendzie i jeszcze ich trzyma...alkomaty jedne.... Jak ma ktoś jakieś dobre traski z delikatnym szuterkiem to niech zabierze żeby było co wgrać do tel ...ale z delikatnym a nie piach po świece... bo przyjeżdżam Tenerą i nie mam wszystkich śrubek w owiewce więc żeby mi się za bardzo nietelepotała ewentual dobre asfalty też poproszę z krajobrazami górskimi i serpentynami..

Komentarz

Ja nie pije

Komentarz

Zamieszczone przez lemur Zobacz posta
                    ...taaa cisza przed burzą...pochlali na wekendzie i jeszcze ich trzyma...alkomaty jedne.... Jak ma ktoś jakieś dobre traski z delikatnym szuterkiem to niech zabierze żeby było co wgrać do tel ...ale z delikatnym a nie piach po świece... bo przyjeżdżam Tenerą i nie mam wszystkich śrubek w owiewce więc żeby mi się za bardzo nietelepotała ewentual dobre asfalty też poproszę z krajobrazami górskimi i serpentynami..
                    Kurna, zwłaszcza górskie serpentyny!!!

Komentarz

Zamieszczone przez Pablo1972 Zobacz posta

Kurna, zwłaszcza górskie serpentyny!!!
                      Zabierz go na jakiś parking wielopoziomowy

Komentarz

Dobra mordy ognisko będzie w sobotę trzeba się określić ile osób będzie. Na ognisku CI którzy są na ostatnią chwilę coś będziemy kombinować
                        Ostatnio edytowany przez Trusek; 41.

Komentarz

Jeszcze jedno meldować się można od 15 na tancbudzie.

Komentarz

ognisko git...jakieś jadło zabieramy/organizujemy na ogień ? ... a na piątek coś kombinujemy do żarcia na miejscu...czy knajpa, czy jeszcze w domku/po drodze zjeść?

Komentarz

W sobotę ognisko z szama jutro mozemy ogarnąć ognisko na własną rękę ogarne drewno i zrobimy coś w zależności czy będziecie chcieli i zależy od pogody.

Komentarz

Wszystko ogarnie się na miejscu na bieżąco.... Czyli będzie optymistycznie

Komentarz

Pracuję...
                                X