planuje w piątek na luzaka koło 11.00 wyjechać z Bydgoszczy.... koło 12.00 przelecieć przez Włocławek-Kowal (bez autostrad) ... ktoś od północy w podobnych godzinach?? Tomasz?? Benas?? ...tak żeby na miejscu na luźno 15.30-16.00
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Robimy jakis zlot na Jesieni
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaSiema namiot zabierz miejsca na namiot są za free
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pawloo78 Zobacz postaplanuje w piątek na luzaka koło 11.00 wyjechać z Bydgoszczy.... koło 12.00 przelecieć przez Włocławek-Kowal (bez autostrad) ... ktoś od północy w podobnych godzinach?? Tomasz?? Benas?? ...tak żeby na miejscu na luźno 15.30-16.00
Komentarz
-
Zamieszczone przez advradek Zobacz postaCo tu taka cisza? ?
ja kuźwa na razie mam zalane zatoki ...w robocie połowa składu na L4 ... wale aspirynki i inne specyfiki żeby mnie nie rozwaliło ...mam nadzieje że żabami z nieba nie będzie nawalać , bo jest ryzyko że przyjadę , ale Łosiem pod daszkiem.
Komentarz
-
...taaa cisza przed burzą...pochlali na wekendzie i jeszcze ich trzyma...alkomaty jedne.... Jak ma ktoś jakieś dobre traski z delikatnym szuterkiem to niech zabierze żeby było co wgrać do tel ...ale z delikatnym a nie piach po świece... bo przyjeżdżam Tenerą i nie mam wszystkich śrubek w owiewce więc żeby mi się za bardzo nietelepotała ewentual dobre asfalty też poproszę z krajobrazami górskimi i serpentynami..
Komentarz
-
Zamieszczone przez lemur Zobacz posta...taaa cisza przed burzą...pochlali na wekendzie i jeszcze ich trzyma...alkomaty jedne.... Jak ma ktoś jakieś dobre traski z delikatnym szuterkiem to niech zabierze żeby było co wgrać do tel ...ale z delikatnym a nie piach po świece... bo przyjeżdżam Tenerą i nie mam wszystkich śrubek w owiewce więc żeby mi się za bardzo nietelepotała ewentual dobre asfalty też poproszę z krajobrazami górskimi i serpentynami..
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pablo1972 Zobacz posta
Kurna, zwłaszcza górskie serpentyny!!!
Komentarz
Komentarz