Bo już się chyba pogubiłem, jakieś wpłaty robimy czy coś bo zlot za tydzień, a tutaj żadnego info nie widzę (chyba że coś przeoczyłem)
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jesienny XXI zlot 2024
Zwiń
X
-
Zgodnie z ustaleniami mamy zarezerwowane 2 domki. Wpłaty najlepiej gotówką na miejscu. Jak nie będzie 16 osób do dodatkowy koszt będzie trzeba pokryć na miejscu. Nie zbieram wpłat bo zawsze znajdzie się jakaś menda co chce odzyskać wpłatę bo się kot zesrał i nie mógł przyjechać.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
- Polubień 1
Komentarz
-
IMG_1437.jpgTaka niespodzianka po drodze
paliwo i zapierdala z gaźnika
ale chyba dowiozę te koszulki 😜
Komentarz
-
Dzięki wszystkim za spotkanie.
Dotarłem do domu z niewielką przygodą, ale dzieki niej jestem szybciej. Teresa obraziła się, że została na deszczu i zaczęła przerywać na jednym cylindrze przy małych prędkościach. Nie było wyjścia, pozostało odkręcić mocnej manetkę i wszystko wracało do normy. Wiec dojechałem szybciej niż Google przewidział i jak już w trasie wszystko wyschło to pod domem skończyły się kaprysy.
Do następnegoOstatnio edytowany przez Michau; 4927.secretgarage.pl
Komentarz
-
Ja też już na miejscu, było jak zawsze git, deszczu prawie nie było w sobotni dzień, kajaki się udały, powrót całkowicie bez deszczu, malina, zamówiona pogoda.
Teraz do następnego.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
- Polubień 1
Komentarz
Komentarz