Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IX Motocyklowy Zlot Gwiaździsty Jasna Góra w Gietrzwałdzie !!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
    Jak co roku, zapewne i tym razem przybyli lub chcieli przybyć motocykliści zza granicy. Strasznie mi ich żal. Wyobraźcie sobie np. takiego Niemca- już wymowa miasta "Częstochowa" musiała być ćwiczona miesiącami, a tu się każe wymawiać "Gietrzwałd"
    Myślę że nie męczyliby się tylko mówili .. Dietrichswalde ...
    Co do samej idei (zlotu? spotkania? rozpoczęcia sezonu? mszy?) - uważam że każdy ma prawo do takiej formy jaką lubi ... jest na tyle wszelkich imprez-spotkań że każdy jest w stanie wybrać coś dla siebie ... w myśl powiedzenia " jeden lubi piwo a inny jak mu nogi śmierdzą.. " Każdy znajdzie coś dla siebie

Edit. Piotr był szybszy...
    Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.

Komentarz

Czeczenku, ale czy każdy ma prawo szastać słowami: My jesteśmy Patrioci, a wy nie jesteście ...

No ale to już osobny temat, a o polityce na tym forum nie rozmawiamy - i dobrze.
      Szymek jak widać się spełnia w tamtej opcji ... jak to dobrze, że nie ma już takich wojen forumowych jak temat ... "a więc Wojna..." z lipca 2011 - wymiotło z serwera i to jest jedyny pozytywny aspekt utraty danych ... (no może jeszcze utrata wątku o pękających ramach )
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
        Czeczenku, ale czy każdy ma prawo szastać słowami: My jesteśmy Patrioci, a wy nie jesteście ...

No ale to już osobny temat, a o polityce na tym forum nie rozmawiamy - i dobrze.
        Szymek jak widać się spełnia w tamtej opcji ... jak to dobrze, że nie ma już takich wojen forumowych jak temat ... "a więc Wojna..." z lipca 2011 - wymiotło z serwera i to jest jedyny pozytywny aspekt utraty danych ... (no może jeszcze utrata wątku o pękających ramach )
        Wklejam tu mój cytat:"był tam psztyczek Pana Węgrzyna skierowany w stroną między innymi naszego forum (oczywiście nie tytularnie) ale przekaz był jasny, nie bez powodu wspomniałem tu o koledze Siwym, osobiście nic do niego nie mam nawet nie spotkaliśmy się osobiście i słyszałem opinie osób które miały z nim kontakt że to spoko gość ale na forum coś często wskakiwał jakby w inną skórę, jednak nie mam potrzeby roztrząsać tego publicznie. Jak dla mnie pewne osoby zachowują się hm dziwnie jeśli publicznie wygłaszają swoje poglądy nie wstydzą się niby tych słów a jak coś im nie pasuje to odchodzą jednocześnie wnioskując do admina o wykasowania wszystkich swoich postów (co zresztą zostało uczynione)- czy to nie dziwne?
        a propo twojej wypowiedzi, słowa Pana Węgrzyna tyczyły się forów motocyklowych w których jest kłamstwo i przypadkiem jest tam kolega Siwy a jego motocykl stoi przed głównym ołtarzem, chyba że ja wyolbrzymiam problem

Komentarz

Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
          masz do wyboru w każdy weekend po nawet 3-4 zloty/spotkania motocyklowe.
          Przejedz się np. na pięć takich imprez i ocenisz jak to jest. Zauważysz na pewno, że MUSZĄ
          Mam juz za sobą ten etap I tym bardziej uważam, że ideologia nie jest potrzebna.
          Chyba, że nazwiemy tak posiadanie motocylki tej samej marki, czy zamiłowanie
          do tych samych terenów bądź stylu jazdy. Ale to już dorabianie do praktyki będzie....

I tyle. Do zobaczenia na zlocie, gdzie ideologią będzie las i chmiel
          Sowizdrzał
          KTM 750 6T
          Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Ha chmiel ideologicznie jest mi bardzo bliski a zwłaszcza w lesie.

Komentarz

a grupie śląsk dopiero hehehe

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                Ha chmiel ideologicznie jest mi bardzo bliski a zwłaszcza w lesie.
                Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                a grupie śląsk dopiero hehehe
                No to trza bydzie robkriego do nos zaflancowoć
                Sowizdrzał
                KTM 750 6T

Komentarz

Jak ja lubię ludzi ze Śląska mam rodzinę ze strony żony mieszkają w Zabrzu

Komentarz

Robert, po postach na forum, wnioskuje że w każdym polskim mieście/wsi masz rodzinę. Nie za dużo napłodziłeś potomstwa?

Komentarz

Jak to mówią człowiek strzela a Pan Bóg hm kule nosi

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                        Jak to mówią człowiek strzela a Pan Bóg hm kule nosi
                        Taaaa.... Rozmawiają dwa plemniki: ,,...to widzimy się wieczorem na f e j s i e .....''
                        Sowizdrzał
                        KTM 750 6T

Komentarz

Pracuję...
                        X