Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot wiosenny xtz 16-18.05.2025 Ranczo Boguszewiec

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zlot wiosenny xtz 16-18.05.2025 Ranczo Boguszewiec

Siema Mordy może czas wyjść z letargu i ogarnąć jakiś wiosenny zlocik.
    1. Gdzie
    2.i kiedy
    Pozdro

Połowa mają?? Lokalizacja lubuskie - okolice MRU 🤪🤪

Komentarz

Jest coś takiego obok Sierpca. Osobiście nie byłem ale słyszałem dobre opinie

Domki drewniane Domek Myśliwski Nr 1  z kominkiem i prywatnym basenem Domek pętrowy drewniany całoroczny ogrzewany 9-13os. z Tv, kominkiem oraz podgrzewaną podłogą, pokojami na piętrze, łazienkami, salonem z aneksem kuchennym kompletnie wyposażonym. Domki drewniane piętrowe Domki piętrowe drewniane całoroczne  ogrzewane 8-9os.,z Tv,  pokojami na piętrze,  łazienkami, salonem z aneksem kuchennym kompletnie wyposażonym. Domki drewniane parterowe  Domki […]

Komentarz

Mi pasuje i Lubuskie i obok Sierpca , jedno co już jest pewne to koszulki

Komentarz

No dobra, to ja proponuję 3 lub 4 weeken maja, rok temu też tak mieliśmy i z pogodą super trafiliśmy... po za tym 2 pierwsze weekendy mam z głowy przez komunię córki, więc tu odpadam i też nie zgłaszam się do organizowania. Marcin, jak masz chęć na kierownictwo na wiosennym to jak najbardziej ogarniaj tą plebanię pod Sierpcem...hehehehe

Komentarz

Gdyby zlot był na przełomie maja i czerwca (30.05-1.06) w tym Sierpcu, to i ja bym się pisał.
            3 i 4 weekend maja będę w robocie, a lubuskie u mnie odpada, bo bym remont silnika po drodze musiał zrobić w moim sprzęcie.
            hominis est errare, insipientis in errore perseverare
            Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

U mnie jaki termin by nie był to loteria, ale postaram się być bo ostatnio dałem ciała więc muszę odpokutować 😝 Ja proponuję Bardo Śląskie. Jeśli się zdecydujecie mogę zająć się organizacją. Chociaż wcale blisko nie mam. Ale mocno polecam ten rejon, zarówno on jak i off jest co jeździć. Pozdro.
              Może jak zwykle ankieta

Komentarz

To Bardo bardzo ciekawy temat

Komentarz

Na poczatek mi terim 30 05.1.06 nie pasuje niestety a chciql bym.sie pojawic tym rqzem na zlocie bo ostatnio bylem na wyjezdzie w terminie zlotu .Ja proponuję wykazać się Sierpcokom bo się chwila od 2 lat że coś robią i jakoś nie idzie. Hehe w razie czego pomożemy.🤣
                  Ostatnio edytowany przez Trusek; 41.

Komentarz

to tydzień wcześniej 23-25 .05 albo tydzień później 06-08 . 06

Komentarz

Jak dla mnie to chyba ten 23-25.05 byłby ok albo wcześniej tydzień 16-18

Komentarz

Zamieszczone przez Spridero Zobacz posta
                        Jak dla mnie to chyba ten 23-25.05 byłby ok albo wcześniej tydzień 16-18
                        Super. To teraz jeszcze oganiajcie miejscówkę pod Sierpcem i wrzucany was na listę oczekujących do zasłużonych Starowinek forumowych ...heheheh... a tak na poważnie to tam okolice Sierpca mogą być.

Komentarz

Bardo to nie wiem jak po powodzi teraz wygląda. Może do maja się ogarna ,fajny spływ Nysą tam organizują a i okolica urokliwa
                          Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
                          Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

W takim razie Bardo zostawmy na jesień

Komentarz

Sierpc - mazowieckie rozumiem /?? Może być, jest niedaleko, termin majowy postaramy się dopasować.

Komentarz

Pracuję...
                              X