Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
No dobra, to ja proponuję 3 lub 4 weeken maja, rok temu też tak mieliśmy i z pogodą super trafiliśmy... po za tym 2 pierwsze weekendy mam z głowy przez komunię córki, więc tu odpadam i też nie zgłaszam się do organizowania. Marcin, jak masz chęć na kierownictwo na wiosennym to jak najbardziej ogarniaj tą plebanię pod Sierpcem...hehehehe
Gdyby zlot był na przełomie maja i czerwca (30.05-1.06) w tym Sierpcu, to i ja bym się pisał.
3 i 4 weekend maja będę w robocie, a lubuskie u mnie odpada, bo bym remont silnika po drodze musiał zrobić w moim sprzęcie.
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
U mnie jaki termin by nie był to loteria, ale postaram się być bo ostatnio dałem ciała więc muszę odpokutować ? Ja proponuję Bardo Śląskie. Jeśli się zdecydujecie mogę zająć się organizacją. Chociaż wcale blisko nie mam. Ale mocno polecam ten rejon, zarówno on jak i off jest co jeździć. Pozdro.
Może jak zwykle ankieta
Na poczatek mi terim 30 05.1.06 nie pasuje niestety a chciql bym.sie pojawic tym rqzem na zlocie bo ostatnio bylem na wyjezdzie w terminie zlotu .Ja proponuję wykazać się Sierpcokom bo się chwila od 2 lat że coś robią i jakoś nie idzie. Hehe w razie czego pomożemy.?
Jak dla mnie to chyba ten 23-25.05 byłby ok albo wcześniej tydzień 16-18
Super. To teraz jeszcze oganiajcie miejscówkę pod Sierpcem i wrzucany was na listę oczekujących do zasłużonych Starowinek forumowych ...heheheh... a tak na poważnie to tam okolice Sierpca mogą być.
Komentarz