Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Witam. Jako, że jeszcze żyje i teresa zaczeła ze mną gadać (ostatnio nawet przez 550km.....nie śmiać się w moim wieku),a Siedlar proponuje w dostępnych dla mnie oddległościach to dodajcie mnie do listy. pozdrawiam.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Sprawa Panowie wygląda następująco:
Moja propozycja to miejsce gdzie ładnych parę razy organizowałem pustynną burze, a że zima nie chcecie za bardzo przyjeżdżać to przyjedziecie może późnym latem. Oto adres:
Agroturystyka Stary Młyn, Młyńska 57, 32-310 Chechło
Miejsce specyficzne bo to rzeczywiście stary młyn. Do tego hodowla pstrąga. Jedyna nietypowa rzecz to to, że śpimyy w starym młynie w jednym pomieszczeniu co mi się akurat podoba. Osobne pokoje są ale tylko dla ośmiu osób. Kto pierwszy ten lepszy. Osobiście zachęcam do spania w młynie. Zorganizujemy tam jakieś łóżka polowe lub coś na podłogę. Będzie dobrze. Zabrać tylko śpiwory i poduchy.
Cena za osobe w pokoju to 420,00 zł, za młyn 390,00 zł.
W cenie mamy:
Piątek: kolacja
Sobota: śniadanie, obiadokolacja, ognisko z kiełbasą i kaszanką
Niedziela: śniadanie
Beczka piwa: każdy sobie leje z kega sam. Świetna sprawa. Sprawdzone. Czy pije czy nie jest to w cenie. Ktoś więcej ktoś mniej trudno, ale nie będziemy się tu pierd... Parę groszy dołożyłem żeby były naklejki do tego jakieś piciu i drobną zagrycha.
O przejażdżce poinformuje później. Mam plan. Na razie zobaczymy ilu będzie chętnych o czym potwierdzi mnie zaliczka:
pokój 220 zł, młyn 200 zł.
Wpłaty dokonywać na konto lub blikiem; w tytule Nick.
Małgorzata Siedlarska
41 1050 1605 1000 0091 0810 7609
Blik na nr 606281343
Termin na zaliczki do końca miesiąca sierpnia.
sigpic
Mam jeszcze 250zl z poprzedniego zlotu, co z tym robimy? Dokładamy Tomkowi do koszulek czy Siedlarowi do organizacji, czy może jeszcze macie jakieś inne pomysły?
Komentarz