Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot jesień 2025

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dziś odwiedziłem miejsce cudu, który nadchodzi wielkimi krokami i takie są moje ustalenia:
    Piątek: oficjalnie impreza zaczyna się od godziny 18.00 gdzie będzie już czekać beczka piwa także sugeruję nie obkupować się w browary. Oczywiście wcześniej można przybywać not problem.
    O 20.00 kolacja
    Sobota:
    8.30 śniadanie (jajecznica na kiełbasie + jakieś dodatki w stylu zimnej płyty)
    10.00 start grupy off. Trasa na parę godzin. Jeśli chodzi o turystów polecam wszystkie zamki w okolicy. Ogrodzieniec, Bobolice, Mirów. Pustynia Błędowska róża wiatrów, pustynia błędowska punkt widokowy Czubatka. I jeśli chodzi o Czubatkę to chciałbym abyśmy się tam wszyscy spotkali o godzinie 15.00 na wspólne zdjęcie, ale to omówimy jeszcze na miejscu.
    16.00 obiad: pstrag+dodatki ( jeśli ktoś nie chce ryby proszę dać znać załatwi się kotleta, ale muszę wcześniej wiedzieć).
    Po obiadku niespodzianka. Gry zabawy i poważne dywagacje...
    20.00 ognisko, kiełbasa+kaszanka
    21.30-22.00 gulasz.. bo to już pewnie będzie czas tego wymagał
    Niedziela:
    9.00-9.30 jajecznica na boczku

Jest jeszcze temat o którym ostatnio zapomniałem.. w weekend muszę się określić co do ludzi i czy chcemy kawę herbatę wodę cukier bez ograniczeń za 20.00 zł od osoby?!? Jeśli chodzi o blok ekipę to wiem że wszyscy są na tak. Pytanie do reszty czy w to wchodzimy. Jeśli nie będzie konkretnych wypowiedzi w temacie i sprzeciwów to w to wchodzimy.

Nieoficjalnie wiem że organizuje się mobilne jacuzzi, ale to trochę inna sprawa. Jeśli takowe przyjedzie toorganizator będzie dopinał temat na miejscu. Ale wrzucam info bo może warto dorzucić kąpielówki do torby-kufra... Chociaż podejrzewam, że o pewnej porze nie będą już potrzebne.
    Iii jeszcze przypominam, że spanie jest we młynie na dechach nie wiem ile się jakiś wykładek i pseudo łóżek zorganizuje także bądźcie przygotowani. Ja prawdopodobnie i tak przyjadę w busie bo mam trochę rzeczy do zabrania więc jeśli ktoś by czegoś potrzebował, a nie chcę mu się wieść z drugiego końca Polski to pomogę w miarę możliwości. Tylko wcześniej dawać znać.
    Pozdro! I do Zobaczenia
    Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Dla mnie git, będzie pewnie zimno wieczorem, więc do zapijania herbata się przyda

Komentarz

Jest git

Komentarz

Oooo herbatka po kapitańsku.... mam idealną przyprawę do osłodzenia..mheheheeh
          Załączone pliki

Komentarz

Bardzo dobrze,wchodzimy we wszystko

Komentarz

Kawa musi być, bez kawy nie ma życia i cywilizacji...
              Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
              Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Ja przywiozę kawę i zestaw do robienia ale i tak chce, żeby herbatka była, więc też za!
                Pzdr!
                prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Siedlar.... że tak nieśmiało zapytam....czy w pokojach mamy już Wersal, czy też jakieś karimaty i śpiwory zabrać?

Komentarz

W pokojach jest łóżko i pościel.

Komentarz

Startujemy z Kaytkiem w czwartek, nocujemy pod Radomskiem. Ośrodek Malutkie Resort Jakby co to miejsca jeszcze było sporo w domkach.
                      "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Też ruszam w czwartek koło południa
                        Będę jechał śladem - jakaś autostrada RATs
                        Prowadzi w okolicy Radomska ale wątpię żebym dojechał do Radomska ?ale kto wie może mi się znudzi i pojadę asfaltem

Komentarz

Będę kręcił się po okolicy więc jeśli nie byłoby problemu wpadłbym z jakimś piwem albo inną "oranżadą"?
                          Ostatnio edytowany przez browar; 4478.

Komentarz

Zamieszczone przez browar Zobacz posta
                            Będę kręcił się po okolicy więc jeśli nie byłoby problemu wpadłbym z jakimś piwem albo inną "oranżadą"?
                            Zapraszamy

Komentarz

Koszulki odebrane i wysłane do Pawła
                              po odliczeniu 250 zł od Marcina
                              wychodzi 27zl za koszulkę,
                              płatne gotówką na miejscu lub blik - 517858155

Komentarz

Dobry ... pytanie mam takie czy ktos posiada rzutnik albo ma od kogo pozyczyc plus mały komp zebysmy puscili jakies filmy z podróży w tle ..temat do osob ktore bedą jechac samochodem ja tym razem nie ogarne
                                do zo na miejscu ?

Mały up gejt
                                Rzutnik mam , zabiore ...potrzebny bedzie laptop ...jakikolwiek działający ...liczem na was ?
                                Ostatnio edytowany przez gregoszki; 2812.

Komentarz

Pracuję...
                                X