Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot jesień 2025

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Byłem w Grodzie Piasta i podobało mi się fajne miejsce i okolica też spoko
    termin wolny w maju to 29-31 mogę zapytać też o terminy czerwcowe
    Standardowy nasz pobyty czyli dwie noce dwa śniadania i jeden obiad wychodzi 332 zł na osobę- 6 osób w domku
    gdybyśmy chcieli biesiadę przy grillu to dodatkowo 165zl od osoby
    dokładny cennik i oferta na grilla
    Załączone pliki

Komentarz

29-31 maja to jest w 2026 jeden z weekendow okalajacych boze cialo, wiec ja np od razu mowie, ze odpadam
      Pzdr!
      prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Ja bym stawiał na czerwiec, żeby normalnie moturami przyjechać i nie zamarznąć po drodze.

Popieram przedmówcę - to jeden z tych promocyjnych tygodni gdzie za 4dni urlopu jest 9dni wolnego ciągiem. wiele osób może mieć inne plany.

może są wolne 12-14.06, albo nawet 19-21.06?
        Końcówka wiosny to nadal liczy się jako zlot wiosenny

Komentarz

Mi by pasował bardziej maj niż czerwiec, w czerwcu od 2 weekendu juz nie dam rady

Komentarz

Dobra panowie to zróbmy inaczej,
            jest jeszcze czas ustalmy najpierw datę a potem się znajdzie ośrodek który będzie miał wolny termin w tym czasie

Komentarz

Ja tam uwazam, ze po junakowemu - podjales sie organizacji, to wybierasz date, kto bedzie mogl, ten przyjedzie, ale z mojej strony prosze, zeby to nie byly weekendy majowkowe/bozo cielne
              Pzdr!

Komentarz

Wychodzi na to że najlepszy termin to 15-17 maj i 22-24 maj czyli po majówce komunistycznej i przed majówką katolicką , problem w tym że w Grodzie niema wolnych terminów a w Gaju są wolne terminy ale w maju niema szans na wyżywienie, dopiero w czerwcu odpalają kuchnie.
                Ale znalazłem miejscówki w okolicy Borów tucholskich gdzie są wolne terminy jest żarcie i wszystko co trzeba.
                jest jeszcze trochę czasu i można podyskutować o terminach tylko dyskutantów mało i to jest problem

Komentarz

Dyskutantów nie trzeba wielu. Grunt żeby mało piszący ( nie mylić z małpiszonami ) zgodzili się z większością i chcieli przyjechać na spotkanie.
                  "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Tak jest,zacznie się dyskutowanie to zawsze komuś coś nie będzie pasowało

Komentarz

Jak dla mnie oba terminy są ok ale bym stawiał na 15-17 maj, a gdzie to mi wszystko jedno

Komentarz

Też myślę że 15-17 maj będzie dobry
                        Kaytec ubierzesz kalesony i dasz radę

Komentarz

no i swietnie, dzialaj!
                          Pzdr!

Komentarz

Siema moze nowy wątek tej uroczystości trzeba założyć.

Komentarz

Pracuję...
                            X