Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Świętokrzyskie dziczenie 9,10-06-2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

no nic ja o 17 jade do motomety moze nabede offowy kask ...tam bede do 18 i ruszam do czeczenowa. wiec jak by co komu sie przypomnialo to dawac znac to kupie.
    sigpic
    http://www.facebook.com/arek.monski

Komentarz

jest pieknie goscinnosc czeczena nieoceniona zasiegu brak
      sigpic

Komentarz

a ja kanikuly na morie,ale myślami z Wami synki.... dajcie ognia i na dwóch kołach i na dwóch nogach żeby nie ustać

Komentarz

Było zajefajnie , gościna Czeczena niema sobie równych.Pomysłów na trasy mu nie brakuje .Przeszedłem niezły chrzest bojowy,KLEkoty dły radę .Wielkie ukłon w kierunku Czeczena.Tomek czekamy na film.

Komentarz

Wróciliśmy z Madzią. Prawie cała droga bez problemów. W Sosnowcu zaczęło kropić, w Katowicach padać, w Zabrzu drogi zamieniły się w rzeki Magda miała chrzest bojowy - pierwszy zlot, pierwsza trasa, pierwszy deszcz Dziękuję wszystkim za zajebisty weekend

Komentarz

Dawajcie foty
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Czy ktoś zrobił fotę dymiącego zacisku teresy Kate?

ps.
                trasa turystyczna powinna stanowić za wzór eco drivingu Zatankowałem swoją babcię dopiero po 502km, a jeszcze nie przełączyłem na rezerwę Wyszło 3.98l/100km
                Ostatnio edytowany przez ArturS; 427.

Komentarz

Kino letnie u czeczena

jakość filmu pozostawia wiele do życzenia no ale szarówka no i to tylko telefon
                  ja oglądając się uśmiechałem od ucha do ucha
                  Przemku jeszcze raz wielki ukłon za organizację i zaproszenie a uczestnikom za serdeczne przyjęcie
                  sigpic

Komentarz

Później wrzucę filmik z rzutów siekerką

Komentarz

Czeczen naprawdę staną na wysokości zadania fajnie przygotował leśniczówkę na zloto-rajd.
                      Dzięki za gościnę i poświęcony na przygotowania czas.

Przyznam że w puszczańsko jodłowym powietrzu nieźle się wyspałem

Przyznam że nie myślałem że będzie tyle chętnych na trasę turystyczną. Wybaczcie zawieszki mojego gps's, tak to jest jak czujność spada kiedy wjechałem już w bardziej znany teren.
                      Dziadostwa nie było, dzięki Kolegom którzy blokowali skrzyżowania na przejazd naszej kolumny.

Mam nadzieję że podzielacie mój entuzjazm dla romańskich budowli, jeśli nie to nic nie szkodzi i tak musieliście je zobaczyć
                      W każdym razie Łysogóry widzieliśmy z każdej strony, więc wycieczkę po Świętokrzyskim możecie uznać za zaliczoną.
                      Choć na wszystkie piękne zadupia i ciekawe miejsca nie starczyło by życia.
                      Szkoda że część "atrakcji dla koneserów" nie była widoczna z pod letniej pokrywy liści

Fotek za bardzo nie robiłem ale może coś do wrzucenia znajdę - ale to później
                      Ostatnio edytowany przez Tomur; 101. Powód: błędy

Komentarz

A Junak to tak nadziabany czy podłoże było nie równe

Komentarz

Dziękujemy Gosi i Przemkowi za niesamowitą gościnę, a wszystkim Zlotowiczom - za przemiłą atmosferę.
                          Danusia przez godzinę płakała w aucie, bo żal jej było wyjeżdżać Niech skorupka nasiąka za młodu
                          Sowizdrzał
                          KTM 750 6T
                          Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Dzięki za bardzo miłe spotkanie :-)

Komentarz

Tomur, ja mam trochę fotek, Adam wrzuci link jak będzie miał wieczorem chwilę czasu. Wycieczka była naprawdę przednia, byłeś świetnie przygotowanym przewodnikiem.

U nas powrót bardzo udany, nawet - co najlepsze! - samodzielnie pokierowałam Tereską przez ok. 40km. Było trochę nerwów, ale co tam ja, mój pasażer chyba bardziej to odczuł.

Dziękuję gospodarzom za zorganizowanie spotkania, super się bawiliśmy!
                              Ostatnio edytowany przez RENIA; 2556.

Komentarz

My też dziękujemy za super przyjęcie, atmosferę,organizację,ognisko,zabawę i całokształt ,Czeczen .
                                Tomur -dzięki za traskę,za przekaz wiedzy,za ekonomię w przejazdach.
                                No i podziękowania dla całej ekipy za fun
                                ps. Młody zaliczył pierwszy "zlot" i podobało sie
                                Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Pracuję...
                                X