Ktoś zamówił pogodę?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Świętokrzyskie dziczenie 9,10-06-2012
Zwiń
X
-
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
-
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaKtoś zamówił pogodę?Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz postaPogoda ma być tylko nie wiadomo jaka
Komentarz
-
1. ArturS + Madzia - ja namiot/pod drzewem/gdzie popadnie+off, Madzia pod dachem+trasa turystyczna
2 Janas_WaWa
3. mOtOrynka - nadal trasa turystyczna
4. Miało być tak: (MarioM06 - nocleg obojętne gdzie , OFFik koniecznie)
5. robkri - ja koniecznie na tarasie lub namiot i OFF
6. Sowizdrzał + Sowizdrzalątko - nocleg pod dachem pliss, trasa turystyczna
7. Renia + AdamB - nocleg w namiocie, trasa turystyczna
8. Marianxtz
9. mario_xt600 + młody kimnę pod drzewem w namiocie.
10. kate - nocleg bylegdzie oby w ramach niskiego budżetu może być pod chmurką lub pod daszkiem ( namiotu brak, ale jest pałatka wojskowa )
11. JACU nocleg + OFFFFFF
12. erwinw - na 99%, namiot, trasa..... turystyczna? Żartowałem Piszę się na tę po gorszych drogach.
13. Sobczaq - (eh, znów 13.) nocleg budżetowo, chyba namiot, trasa - po namyśle i dokładniejszej lekturze wątku - turystyczna (chyba, że będzie na prawdę sucho, to może off, ale jak będzie samo błoto, to zdecydowanie turystyka).
14. pyton33 - nocleg budżetowy, jeżeli będzie możliwość to pod dachem, jak miejsca brak to biorę namiot. Trasa ze względu na opony i kiepskie umiejętności terenowe kierownika raczej turystyczna, choć kto wie może ułańska fantazja dojdzie do głosu.
15.Darti - namiot
16. Bartas + Karola, wsio zależne od pogody i kilku innych czynników, trasa turystyczna, wigwam przecieka, chętnie gdzieś pod dachem, materace i śpiwory są.
17. gutek37 - jak się da to pod dachem, namiotu brak,śpiwór w posiadaniu - trasa turystyczna
18. rootolf - jak uda mi się wyrobić z pracą na 90% jestem - namiot, trasa turystyczna
Zrobiłem małą edycję pkt 16.Ostatnio edytowany przez Bartas; 5."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Zamieszczone przez kowal73 Zobacz postaMario jaki alkohol preferujesz?ja przywiozę jakiegoś wiskacza i browarek na początek
i trasa turystyczna
Ostatnio edytowany przez mario_xt600; 365.Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz postaa co proponujeszja przywiozę jakiegoś wiskacza i browarek na początek
i trasa turystyczna
ps Mam nadzieję że znasz się na żartach
Komentarz
-
Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz postaa co proponujeszja przywiozę jakiegoś wiskacza i browarek na początek
i trasa turystyczna
Co to ma być???? - ja się pytam!!!! - żadnej rudej wódy na myszach!!!! - jeżeli wiskacze to tylko rodzimej produkcji o swojskich nazwach "księżycówka" "duch puszczy".....
Komentarz
-
Zamieszczone przez kowal73 Zobacz postaJa jestem Tobie winien dużą flaszkę więc pytam ku.....a grzecznie co pijasz na co dzień
ps Mam nadzieję że znasz się na żartachczysta w szklance i kieliszek soku pomarańczowego
Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaCo to ma być???? - ja się pytam!!!! - żadnej rudej wódy na myszach!!!! - jeżeli wiskacze to tylko rodzimej produkcji o swojskich nazwach "księżycówka" "duch puszczy".....Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez siedlar Zobacz postaz całym szacunkiem erwinku, ale Ty powinieneś napisać krótko: postaram się za duż nie pić
No i chyba po jeździe... Być będę, ale na chwilę obecną to tak 70% szansy, że raczej samochodem.
Kochane zdrowie, nikt się nie dowie jak smakujesz, aż się zepsujesz...hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz postaNo comments
No i chyba po jeździe... Być będę, ale na chwilę obecną to tak 70% szansy, że raczej samochodem.
Kochane zdrowie, nikt się nie dowie jak smakujesz, aż się zepsujesz...Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
Kochany katondonie, nikt się nie dowie jak smakujesz, bo zaraz się .... się zepsujesz...
Komentarz
Komentarz