Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Świętokrzyskie dziczenie 9,10-06-2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ktoś zamówił pogodę?
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
      Ktoś zamówił pogodę?
      Pogoda ma być tylko nie wiadomo jaka
      Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz posta
        Pogoda ma być tylko nie wiadomo jaka
        Mario jaki alkohol preferujesz?
        podrozemotocyklowe.com

Komentarz

1. ArturS + Madzia - ja namiot/pod drzewem/gdzie popadnie+off, Madzia pod dachem+trasa turystyczna
          2 Janas_WaWa
          3. mOtOrynka - nadal trasa turystyczna
          4. Miało być tak: (MarioM06 - nocleg obojętne gdzie , OFFik koniecznie)
          5. robkri - ja koniecznie na tarasie lub namiot i OFF
          6. Sowizdrzał + Sowizdrzalątko - nocleg pod dachem pliss, trasa turystyczna
          7. Renia + AdamB - nocleg w namiocie, trasa turystyczna
          8. Marianxtz
          9. mario_xt600 + młody kimnę pod drzewem w namiocie.
          10. kate - nocleg bylegdzie oby w ramach niskiego budżetu może być pod chmurką lub pod daszkiem ( namiotu brak, ale jest pałatka wojskowa )
          11. JACU nocleg + OFFFFFF
          12. erwinw - na 99%, namiot, trasa..... turystyczna? Żartowałem Piszę się na tę po gorszych drogach.
          13. Sobczaq - (eh, znów 13.) nocleg budżetowo, chyba namiot, trasa - po namyśle i dokładniejszej lekturze wątku - turystyczna (chyba, że będzie na prawdę sucho, to może off, ale jak będzie samo błoto, to zdecydowanie turystyka).
          14. pyton33 - nocleg budżetowy, jeżeli będzie możliwość to pod dachem, jak miejsca brak to biorę namiot. Trasa ze względu na opony i kiepskie umiejętności terenowe kierownika raczej turystyczna, choć kto wie może ułańska fantazja dojdzie do głosu.
          15.Darti - namiot
          16. Bartas + Karola, wsio zależne od pogody i kilku innych czynników, trasa turystyczna, wigwam przecieka, chętnie gdzieś pod dachem, materace i śpiwory są.
          17. gutek37 - jak się da to pod dachem, namiotu brak,śpiwór w posiadaniu - trasa turystyczna
          18. rootolf - jak uda mi się wyrobić z pracą na 90% jestem - namiot, trasa turystyczna

Zrobiłem małą edycję pkt 16.
          Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.
          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Fajnie

Pogoda oczywiście zamówiona
            Kiedy wymyślałem termin miałem nadzieję ze nie będzie się strasznie kurzyło .... wygląda na to że moje nadzieje nie były do końca płonne

Komentarz

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
              Mario jaki alkohol preferujesz?
              a co proponujesz ja przywiozę jakiegoś wiskacza i browarek na początek i trasa turystyczna
              Ostatnio edytowany przez mario_xt600; 365.

Komentarz

12. erwinw - na 99%, namiot, trasa..... turystyczna? Żartowałem Piszę się na tę po gorszych drogach
                z całym szacunkiem erwinku, ale Ty powinieneś napisać krótko: postaram się za duż nie pić

Komentarz

a co proponujesz ja przywiozę jakiegoś wiskacza i browarek na początek i trasa turystyczna
                  Ja jestem Tobie winien dużą flaszkę więc pytam ku.....a grzecznie co pijasz na co dzień

ps Mam nadzieję że znasz się na żartach
                  podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Co to ma być???? - ja się pytam!!!! - żadnej rudej wódy na myszach!!!! - jeżeli wiskacze to tylko rodzimej produkcji o swojskich nazwach "księżycówka" "duch puszczy".....

Komentarz

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
                      Ja jestem Tobie winien dużą flaszkę więc pytam ku.....a grzecznie co pijasz na co dzień

ps Mam nadzieję że znasz się na żartach
                      no to grzecznie odpowiem czysta w szklance i kieliszek soku pomarańczowego

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                        Co to ma być???? - ja się pytam!!!! - żadnej rudej wódy na myszach!!!! - jeżeli wiskacze to tylko rodzimej produkcji o swojskich nazwach "księżycówka" "duch puszczy".....
                        a masz tam gdzieś zakamuflowaną leśną fabryczkę??? jak coś to utoczymy z beczkę

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                          z całym szacunkiem erwinku, ale Ty powinieneś napisać krótko: postaram się za duż nie pić
                          No comments

No i chyba po jeździe... Być będę, ale na chwilę obecną to tak 70% szansy, że raczej samochodem.

Kochane zdrowie, nikt się nie dowie jak smakujesz, aż się zepsujesz...
                          hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                          Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
                            No comments

No i chyba po jeździe... Być będę, ale na chwilę obecną to tak 70% szansy, że raczej samochodem.

Kochane zdrowie, nikt się nie dowie jak smakujesz, aż się zepsujesz...
                            Erwin a co Ci się zje...o ??? Ja ledwo kustykam,od 6 miesięcy mam jakieś paskudztwo że ledwo łażę ale na moto przyjadę

Komentarz

Od miesiąca mam kontuzję nadgarstka. Było już lepiej, ale po weekendzie jakoś się nasiliło. Jutro idę do lekarza...
                              hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                              Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta

Kochany katondonie, nikt się nie dowie jak smakujesz, bo zaraz się .... się zepsujesz...

Komentarz

Pracuję...
                                X