Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Świętokrzyskie dziczenie 9,10-06-2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Czeczen, 1 czarnucha przygarniesz?
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

ja proszę żeby mi ktoś zajebał w ryj i kazał się wziąć za swoją Tereskę bo jakoś nie mam motywacji a chce tam jechać przepraszam za słownictwo

Komentarz

Prezes schyl się tak żebym mógł Cię kopnąć ,tak żebyś się za robotę wziął

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
        Czeczen, 1 czarnucha przygarniesz?
        będzie Aprilka to może i Afrykę jakoś się prze boli
        Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

1. ArturS + Madzia - ja namiot/pod drzewem/gdzie popadnie+off, Madzia pod dachem+trasa turystyczna
          2 Janas_WaWa
          3. mOtOrynka - nadal trasa turystyczna
          4. Miało być tak: (MarioM06 - nocleg obojętne gdzie , OFFik koniecznie)
          5. robkri - ja koniecznie na tarasie lub namiot i OFF
          6. Sowizdrzał + Sowizdrzalątko - nocleg pod dachem pliss, trasa turystyczna
          7. Renia + AdamB - nocleg w namiocie, trasa turystyczna
          8. Marianxtz
          9. mario_xt600 + młody kimnę pod drzewem w namiocie.
          10. kate - nocleg bylegdzie oby w ramach niskiego budżetu może być pod chmurką lub pod daszkiem ( namiotu brak, ale jest pałatka wojskowa )
          11. JACU nocleg + OFFFFFF
          12. erwinw - na 99%, namiot, trasa..... turystyczna? Żartowałem Piszę się na tę po gorszych drogach.
          13. Sobczaq - (eh, znów 13.) nocleg budżetowo, chyba namiot, trasa - po namyśle i dokładniejszej lekturze wątku - turystyczna (chyba, że będzie na prawdę sucho, to może off, ale jak będzie samo błoto, to zdecydowanie turystyka).
          14. pyton33 - nocleg budżetowy, jeżeli będzie możliwość to pod dachem, jak miejsca brak to biorę namiot. Trasa ze względu na opony i kiepskie umiejętności terenowe kierownika raczej turystyczna, choć kto wie może ułańska fantazja dojdzie do głosu.
          15.Darti - namiot
          16. Bartas + Karola, wsio zależne od pogody i kilku innych czynników, trasa turystyczna, postawimy wigwam.

Komentarz

Propozycja żeby każdy zabrał swoje fajne filmy i zdjęcia z różnych wyjazdów, wrzucimy je w kompa i puścimy na stodole niech sobie lecą w tle przy piwie co Wy na to? Może ktoś ma rzutnik, jeżeli nie to spróbuję załatwić
            podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz posta
              mOtOrynko, czy zabierasz swojego młodego przystojniaczka? Córka pytała...
              mario_xt600, może polecimy jakoś wspólnie, startujemy z Chorzowa
              Sowizdrzał
              KTM 750 6T
              Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz posta
                Wiesz ja startuję w piątek po połódniu tyle że z Małopolski,bo do czwartku zaczynam wekend i jadę na moje ranczo i z tamtąd ruszam do Czeczenowa

Komentarz

Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz posta
                  tak, jest ))) nie odpuściłby mi ))

Komentarz

Bardzo się cieszę, że będę miała towarzystwo w Górach Świętokrzyskich.
                    Pozdrów Piotrusia, Ciociu mOtOrynko

Komentarz

Od teraz razem z Piotrkiem będziecie Powiernikami Klucza ( od mojej Tenery oczywiście)

Komentarz

Hehe, widze ze fajna impreza sie szykuje )))

Komentarz

Się rozwija...

Po krótkim milczeniu spowodowanym wyjazdem informuję:

Bartas - dobry czarnuch nie jest zły....
                          Kowal- propozycja z rzutnikiem bardzo sympatyczna

Komentarz

1. ArturS + Madzia - ja namiot/pod drzewem/gdzie popadnie+off, Madzia pod dachem+trasa turystyczna
                            2 Janas_WaWa
                            4. Miało być tak: (MarioM06 - nocleg obojętne gdzie , OFFik koniecznie)
                            5. robkri - ja koniecznie na tarasie lub namiot i OFF
                            6. Sowizdrzał + Sowizdrzalątko - nocleg pod dachem pliss, trasa turystyczna
                            7. Renia + AdamB - nocleg w namiocie, trasa turystyczna
                            8. Marianxtz
                            10. kate - nocleg bylegdzie oby w ramach niskiego budżetu może być pod chmurką lub pod daszkiem ( namiotu brak, ale jest pałatka wojskowa )
                            11. JACU nocleg + OFFFFFF
                            12. erwinw - na 99%, namiot, trasa..... turystyczna? Żartowałem Piszę się na tę po gorszych drogach.
                            13. Sobczaq - (eh, znów 13.) nocleg budżetowo, chyba namiot, trasa - po namyśle i dokładniejszej lekturze wątku - turystyczna (chyba, że będzie na prawdę sucho, to może off, ale jak będzie samo błoto, to zdecydowanie turystyka).
                            14. pyton33 - nocleg budżetowy, jeżeli będzie możliwość to pod dachem, jak miejsca brak to biorę namiot. Trasa ze względu na opony i kiepskie umiejętności terenowe kierownika raczej turystyczna, choć kto wie może ułańska fantazja dojdzie do głosu.
                            15.Darti - namiot
                            16. Bartas + Karola, wsio zależne od pogody i kilku innych czynników, trasa turystyczna, postawimy wigwam.
                            17. gutek37 - jak się da to pod dachem, namiotu brak,śpiwór w posiadaniu - trasa turystyczna

Komentarz

i ja na 90% się wybieram warunkiem są oponki czy dotrą do mnie czy nie :/

Komentarz

Zamieszczone przez Pan Prezes Zobacz posta
                                i ja na 90% się wybieram warunkiem są oponki czy dotrą do mnie czy nie :/
                                jak nie prośbą to groźbą ale się da
                                jakaś motywacja musi być.

Komentarz

Pracuję...
                                X