Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Świętokrzyskie dziczenie 9,10-06-2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Liczę na twoje fotki Renia bo ja się nie przyłożyłem.

Dlatego wrzucę tylko kilka:

Ruiny folwarku w pełnym słońcu
    IMG_0260.jpg

Romańskie:
    IMG_0263.jpg

Trasa rajdu-odcinek pieszy:
    IMG_0269.jpg

Góra Witosławska:
    IMG_0270.jpg

Romańskie było zewnątrz, wnętrze "nowe" XVIw (malowidła ołtarz)
    IMG_0276.jpg
    IMG_0281.jpg

Zamek w Bodzentynie:
    IMG_0286.jpg

Wykus, to miejsce zna każdy świętokrzyski partyzant:
    IMG_0292.jpg

Kino objazdowa w Celinach Czeczenowych:
    IMG_0297.jpg

Ha! W takich to miejscach dziczyliśmy

Komentarz

My tez SUPER ZADOWOLENI ))) wymieniać przyjemnych chwil to by trochę zajęło, wiec skrócę: DZIĘKI WSZYSTKIM ))

A dla Czenena gratulacje, rozdziewiczyles niejdna osobe ) ...pierwsza jazda, pierwsza trasa, pierwszy deszcz, pierwszy zlot, pierwsza EKOjazda, pierwszy szuter z synkiem, pierwsze połamane części w kletotach... )))

Komentarz

Jeszcze raz dziękuję Wszystkim razem i Każdemu z osobna za miło spędzony czas i przednią zabawę
        A oto zrobione przez mnie i Renię foty:https://picasaweb.google.com/1174895...eat=directlink

Komentarz

Ode mnie tylko kilka fotek: https://picasaweb.google.com/1140596...PeEj6iI8rDNmAE

Komentarz

Na szybko kilka fotek. Dzięki wszystkim za super spędzony łykend, szczególnie Czeczenowi za przysłowiową polską gościnność.
            https://picasaweb.google.com/1063609...LDE47LK4fiZiQE

Komentarz

Ja też szczęśliwie dojechałem do domu, WIELKIE dzięki dla Czeczena , trasa off zaje.... Teresa mogła się dotrzeć i zatrzeć atmosfera super szkoda ,że nie mogłem zostać dłużej ... eh do następnego

Komentarz

Widzę, że impreza się udała! No ale jakże mogło by być inaczej? Czekam na zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!
                Ja może żadnej tenery na trasie nie spotkałam ale za to Kowala wczoraj w nocy na dworcu jak wracali z rowerkami, a ja wracałam z gór

Pozdrówki i do zobaczyska!
                Gosia
                Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Było przesympatycznie, ogromne podziękowania dla Czeczena za organizację!

Powietrze świętokrzyskie wspaniałe i spałoby się nie gorzej, gdyby... no właśnie, gdyby
                  Przygotowując się do pierwszej nocy w Czeczenowskiej leśniczówce przygotowałem sobie stopery do uszu, na co Junak powiedział:
                  - Nie trzeba, tutaj śpią sami kulturalni ludzie.
                  Zaufałem, tym bardziej, że w pokoju obok spała forumowa Matka Polka z dzieckiem.
                  Snu złapałem tyle o ile, kiedy poderwał mnie pęd zasysanego do pokoju przez okno powietrza, odchylająca się firana, dźwięk pracującej piły tartacznej i Junakowy krzyk:
                  - Ku..wa jego mać!!!
                  - Kto to? - zapytałem
                  - Ku..wa nie wiem, ale spać nie idzie, ja pierd..le!!!
                  I tak do rana, kiedy to wraz ze wschodem słońca ukazała się postura zalegającego na materacu gospodarza.
                  Byłem lekko załamany, bo w całym obejściu nie było miejsca gwarantującego spokojny sen: od chrapania w stodole dach się podnosił, a w miejscu rozbijania namiotów od chrapania spadały igły z drzew. Chrapiący opanowali każdy centymetr.

Na szczęście później było lepiej.
                  Następnej nocy gospodarz został spacyfikowany i z powodu przeważającej większości osób śpiących z nim w pokoju, nie życzącej sobie kolejnej nie przespanej nocy, gospodarz spał całą noc na bezdechu
                  Gdyby jednak nie dotrzymał obietnicy byliśmy przygotowani na najgorsze. Ja miałem stopery i wyjęty materac, gdyby lepiej było ewakuować się na zewnątrz, Junak dostał specjalny zestaw widoczny na załączonym zdjęciu, gwarantujący przepisami bhp obniżenie decybeli do wartości nie uszkadzających słuchu:
                  2012-06-10 01.03.59.jpg

Co prawda Beniamin nie dotarł na spotkanie, ale przysłał godnie go reprezentujące zastępstwo, które go nie zawiodło i też padło pierwsze:

2012-06-08 20.13.25.jpg

Dzięki raz jeszcze i do zobaczyska
                  "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

pare fotek https://plus.google.com/u/0/photos/1...50032601797426

Komentarz

dziękuję bardzo - mimo "drobnego" spóźnienia było super

Czeczen mistrzostwo świata !!!!!!! Dziękuję za gościnę i pomoc.
                      Było tak przyjemnie i tak mi się nie chciało wracać, że dopiero dojechałam do domu
                      oczywiście na miejscu standardowy remont dzień bez remontu dniem straconym chyba

i Artur, również dziękuję bardzo za klamkę i pomoc
                      i Darti za ciągłe dożywianie i pilnowanie, żeby przypadkiem nie skończyło mi się picie

cieszę się, że mimo problemów, a przez to dużeeeego opóźnienia i złego samopoczucia ( rozchorowałam się troszkę ), postanowiłam przyjechać
                      pozostałym za świetne, jak zawsze, towarzystwo

Komentarz

Dotarłem do domu bez przygód tylko połowa drogi w deszczu .Gorące podziękowania gospodarzowi za tak miłą imprezę oraz wszystkim obecnym za świetną zabawę
                        Ostatnio edytowany przez darti; 522.

Komentarz

ja również jako ostatni dotarłem do domu cało i zdrowo oprucz kota który mi wbiegł pod koła

Komentarz

Czeczen dziękuję za mistrzowską*imprezę. Mam nadzieję że może nie za rok ale za dwa lata zrobimy ją w Bodzentynie na mojej działce, pod moim domem
                            podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Dopiero dziś udało mi się uzyskać dostęp do sieci i dlatego tak późno ... DZIEKUJĘ wszystkim za przybycie i stworzenie tak fajnej atmosfery
                              Jak udało mi się wstępnie policzyć , to w czasie imprezy przewinęło się łącznie 40 osób!!!

Lista rzeczy znalezionych:

-kubek zielony "swatch"
                              -2x kubki aluminiowe quechua
                              -koszulka dziecięca zielona (to chyba Motorynki)
                              -bluza zielona
                              -naszyjnik z serduszkami na rzemyku
                              -szczotka do włosów niebieska (mała)

jak znajdę coś jeszcze to dam znać

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                                -2x kubki aluminiowe quechua
                                To zapewne moja zguba Kupiłem przed samym wyjazdem. Niech leżą i służą. Za tanie to żeby wysyłać Ew. kiedyś przy okazji

Komentarz

Pracuję...
                                X