Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przecinka z wujkiem junakiem :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Na !3-go piszę się i ja Jeszcze nie wiem czy zostanę na na noc. Na łasze wiślanej (piachu) moi szanowni przedmówcy chyba nie jeździli, dla mnie ostra 10-cio minutówka sprawia że mam jęzor na brodzie (trochę niefortunne porównanie ze zziajanym psem). Powoli nie da się jechać, albo szybko, albo wcale. Woda między łachami też jest, róznej głębokości, do wyboru. Po h... szukać bagna to ja tego nie wiem
    pozdr.

Komentarz

chyba zabiorę jakąś lepsiejszą kamerę
      coś czuję, ze będą "momenty"

ps. i laweta się przyda
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
        chyba zabiorę jakąś lepsiejszą kamerę
        coś czuję, ze będą "momenty"

ps. i laweta się przyda
        trzeba by zagadać z fx'em i pożyczyć jego gopro, zawsze to będzie udokumentowane i pośmiać się można a loża szyderców to fajna rzecz
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Ja też będę, ale na przecinkę się nie wybieram, to na razie nie mój poziom.

Bierzcie baby ze sobą, bierzcie! Chętnie je poznam!

Komentarz

k60 poszły do założenia. jutro jazdy testowe. no zobaczymy jak "tygrys" pociśnie po piachach

Komentarz

oj Radek k 60 może nie wystarczyć u czeczena była męka...

Komentarz

w 660 mam mitasa e09 a w 600 sa nowe k60 wlasnie i roznica jest ogromna w obie strony w teren faktycznie k60 srednio ale nie najgorzej a e09 juz calkiem fajnie idzie
                Take care of your Tenere she will take care of you

http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html

Komentarz

no muszą styknąć. sprawdzą się albo nie. zobaczymy. jak wsadzę czyste kostki to zejdą moment przy tej masie.

Komentarz

ale i tak pewnie najwięcej nawiniesz km żeby dojechać ...

Komentarz

Ja też będę, ale na przecinkę się nie wybieram, to na razie nie mój poziom.
                      dobrze, że będziesz jakbyś była hondziną to byłoby super bo mi sie żona przymierza i miała by okazje
                      byle nie padało, bo tak to nie ma chyba sensu żebym gonił 400 km
                      ii musimy się poważnie zacząć zastanawiać co z tym spaniem

Komentarz

jeżeli będzie lało to ja odpadam. mam podobnie około 400 km. nie będzie tak źle. jeżeli chodzi o spanie to niech lokalesi coś ogarną.
                        nie ukrywam że nie muszą to być super luksusy. koniec sezonu więc i w sakwie widać dno

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                          ii musimy się poważnie zacząć zastanawiać co z tym spaniem
                          no dokładnie, na razie z tego co widzę to nikt nie chce nocować, mi to nie przeszkadza ale później na gwałt będzie szukanie i kombinowanie co z noclegiem. Jak będzie padało to będzie kicha na maxa, ale za to nie będzie się kurzyć .

Siedlar rozważcie jeszcze opcje lawety i samochodu, jak jechało by was 3ech to i taniej wyjdzie na wahe a w sobotę pojeździć można nawet jak będzie lekko padało, teren jest praktycznie tylko piaszczysty, bez gliny i innych takich mazideł więc na trasie będzie ok
                          Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
                          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                          sigpic

Komentarz

Siedlar, przyjadę dominkiem, więc będzie okazja

Komentarz

To jak sie tak boicie mokrego to zycze aby przed imprezą zlało teren na maxa, moze wtedy bedzie sie cos dzialo a nie pyrkanie po piasku
                              Enduro nie klęka
                              R 1100 GS '99 - limonka
                              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                                To jak sie tak boicie mokrego to zycze aby przed imprezą zlało teren na maxa, moze wtedy bedzie sie cos dzialo a nie pyrkanie po piasku
                                Spoko, może sobie padać, gliny nie uświadczy i tak w lesie więc luz
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X