Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Słuchajta, rezerwuje domki dla wszystkich z listy, plus 1 dla SK i 1 dla CZ. Konto cały czas jest aktywne więc śmiało dzielcie się swoimi srebrnikami. Niestety po umówionym terminie chętni na domek muszą się liczyć, że miejsca miejsca może już nie być. Ale dobra nasza będziemy improwizować.
Co do przelewu to nie musicie podawać odbiorcy, ważny jest tytuł; nick i ZLOT PL2013 oraz kwota zaliczki.
Domki 65
namioty 40
Aha, ma ktoś z was załatwić megafon???
wiem że są chętni co do "sponsorowania" konkursów tzw fundatorzy nagród czyli rzeczy nie potrzebnych w domu , pytanie jest czy w jakich konkurencjach będziemy się pojedynkować???
aha, zapomniałem dodać że tzw zawodom sprawnościowym musi towarzyszyć alko wysoko procentowe
- - - Zaktualizowano - - -
CZ sie nie odzywa ilu bedzie na zlocie, na swoim forum stękają że daleko, napisałem im motywujący post, że my u nich średnio dymaliśmy ponad 700, a byli tacy co nakulali 1000. Wysłałem też do kilku motywującego maila z pytaniem czy ktoś się pojawi czy może są Píča?
Juz bardzo blize slowacji sie specjalnie nie da- do przejscia w Mniszku nad Popradem z Grodka jest ok 40- 50km, pozatym blizej granicy juz nie ma atrakcji typu jezioro, kemping, itd. Troszke koledzy CZ zdziwiają moim zdaniem.
Pozatym będą lecieć przez naprawde piękne okolice- sam mam pomysł, żeby po zlocie- tj w niedzielę rano wyruszyć na Słowację przez Mniszek, a wrócić Łysą Polaną, potem Zakopane na chwilę i do domku. PRZECIEŻ PO TO SĄ MOTONGI- ŻEBY NA NICH JEZDZIĆ- CZYŻ NIE?
Kto ma ochotę ten przyjedzie. Nie zaciągniesz na siłę. Przypomnę tylko że w zeszłym roku my (Polacy) też dużej frekwencji nie zrobiliśmy na Słowacji.
Więc zrobią jak zechcą.
Komentarz