Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
cusik statyczny ten filmik, zero akcji oprócz gleby czeczena
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
to tylko taki przedsmak...mam fajna wizje takze oryginal bedzie jeszcze lepszy...)
Ale musicie byc cierpliwi...jak Siedlar prześle mi filmy na płycie i dobrze byloby zeby Łojek tez zgrał na płyte wszystko i mi wysłał to zrobiłbym mega fajną płytke...
Kurde trzeba będzie na drugi raz z do kamery przyczepić latarkę bo nic nie widać w nocy
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
A co boisz się potem pokazać taki film dzieciakom ?
Niech się uczą jak można się dobrze bawić
sigpic
Trzeba przyznać ze imprezka wyszła całkiem nieźle ... pomimo strat w lakierze na facjacie ale jak to Robkri napisał "morda nie szklanka...."
Gleba wyglądała groźnie ,tak jak by osioł wysadził Cie z siodła przed skokiem przez rów dobrze że obyło się bez zgrzytów w kościach.A mówią że bez kasku to nawet do kibelka nie powinno się jeździć
Pozdrawiam i z naprawionym kręgosłupem będę się meldował za dwa tygodnie
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz