Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
30.11 - 02.12.2012 r. - 4. edycja spotkania i offu u Trocina
Ostatnio ze 2 razy zdarzyło mi się na śliskim w lesie tak wyjebać głową o glebę z zaskoczenia , że na prawdę nie umiałam nawet powiedzieć jak to się stało.
Nie chcę też wiedzieć jak by te upadki wyglądały bez hełmu.
Notabene ładny kacik.
I przy okazji, ponieważ w terminie imprezy powinnam być już przeprowadzona do Pabianic, będę mieć do Was
znacznie bliżej i powinnam się pojawić. Chętnie dołączę gdyby ktoś z okolicy EPY (takiej do 50 km) miał wolne miejsce w busie/przyczepie.
Niestety obecności Wodorskiego raczej nie przewiduję.
Tak mi było goraco po wyciaganiu kata z bagna ze wyjechalem bez kasku normalnie zawsze jezdze w kasku...
Dobrze ze sie pojawisz, bedzie dobra zabawa
BTW Jak juz bedzie wiadomo jaka bedzie pogoda dajcie ze dwa dni przed imprezą znac kto przyjezdza w piatek popoludniu a kto w sobote rano zeby wieczorna biesiade i kimanie przygotowac
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Na razie wyglada ze raczej wszyscy przyjada na miejsce w sobote rano, tak ze ok. 10 bedziemy wyjezdzac na trase, jakby ktos chcial przyjechac w piatek popoludniu - nie ma problemu, tylko koniecznie dajcie znac . Umówiłem sie z goospodarzami ze im powiem ze 2 dni wczesniej ile maja miejsc noclegowych szykowac i na ile osob impreze w piatek i sobotę, jak ktos bedzie w piatek to musze tez trunki i żarcie przywieźć to sie pogościmy
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
No to była trasa turystyczna... trudniejsze odcinki specjalne beda po drodze dla chetnych ale spoko, ST da rade cala trase przejechac, trzeba sie tylko troche postarac
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
No to była trasa turystyczna... trudniejsze odcinki specjalne beda po drodze dla chetnych ale spoko, ST da rade cala trase przejechac, trzeba sie tylko troche postarac
Trocin pojedzie ST oczywiście .... więc nie masz się czym przejmować Rudoolfo
Trocin pojedzie ST oczywiście .... więc nie masz się czym przejmować Rudoolfo
Heheh nie ukrywam ze wolalbym Katem, ale jak wyjdzie zobaczymy... musze jeszcze detke z przodu w ST wymienic, lampy z przodu zamocowac, polepic plastiki i przeglad zrobic bo wyszedl, tuning parts czyli poszerzenia podnozków, oslone lancucha i slizg juz zalozylem... na razie siedze w wawie i dopiero w przyszlym tyg tym sie zajme
Pogoda ma byc zajebista, lekko na plusie i słoneczko - idealnie w cięższy teren
Komentarz