Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

30.11 - 02.12.2012 r. - 4. edycja spotkania i offu u Trocina

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
    no dobra ... nie piszę!

NO ,no to Ci się Czeczen udało.Brawa dla pana z helikopterem na głowie.

- - - Zaktualizowano - - -

1. trocin+ania
    2. marcinjunak - pewnie samochodem bo mam dosyć błota po ostatnim spotkaniu
    3. Sobczaq (jeśli nie będzie śniegu po pas)
    4. Rudolf000 + 1
    5. AruniA_CK (jeśli nie będzie śniegu po pas, zdrowie pozwoli i Remartus pojedzie busem)
    6.Remartus -... pojedzie busem

Komentarz

Zamieszczone przez remartus Zobacz posta
      Remartus -... pojedzie busem
      To i teoretycznie jedno miejsce w busie wolne ;>
      sigpic
      http://www.facebook.com/arek.monski

Komentarz

Myślę że jeszcze kogoś z okolic Kielc zabierzecie, zawsze to koszty mniejsze i im więcej tym weselej
        Enduro nie klęka
        R 1100 GS '99 - limonka
        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

aż strach pomyśleć co by było gdyby to nie był bus a autobus
          sigpic

Komentarz

E tam autobus.... trzeba z Jacem pogadać to jakiegoś "tira" skombinuje ....

Komentarz

Siema, mogę się dołączyc i pozatruwac Was trochę spalinami z 2T? Jeśli będzie zimno to mozna tak ułozyc trasę zeby było powoli i trudno, a wtedy będzie ciepło
              Dobrze by było założyc co najmniej majtasy 09, bo nawet jak nie będzie sniegu to mokre liście bywają złośliwe.
              Może bedzie ze mną ktoś jeszcze. PozDRo.

1. trocin+ania
              2. marcinjunak - pewnie samochodem bo mam dosyć błota po ostatnim spotkaniu
              3. Sobczaq (jeśli nie będzie śniegu po pas)
              4. Rudolf000 + 1
              5. AruniA_CK (jeśli nie będzie śniegu po pas, zdrowie pozwoli i Remartus pojedzie busem)
              6.Remartus -... pojedzie busem
              7. jjanek200
              Ostatnio edytowany przez jjanek200; 2633.
              XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

Jeeeee... zimno nie będzie, w razie czego jak piszesz, przejedziemy 10km w kilka godzin i sie rozgrzejemy w wąwozach
                Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Janek - przecież teraz miałeś zabrać klx-a ? EXC zostaw w domu bo zmarzniesz

Komentarz

Dokładnie,bierz KLXa to ma byc spokojne pyrkanie po szuterkach, trasa dla ST, bedziesz sie nudził na 2 secie
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                      Janek - przecież teraz miałeś zabrać klx-a ? EXC zostaw w domu bo zmarzniesz
                      jestem za chętnie się do klx-a przymierzę jeździłem na 250 a usiąde chętnie na 650
                      sigpic

Komentarz

Zmartwię was panowie, bo mam klxa w dosyc rzadkiej wersji "R", moto cechuje się dobrym zawiasem z pełna regulacją, niską wagą (127kg) i niezłym pie***ciem Jeśli ktoś będzie mial ochotę to mogę dac pojezdzic. W lecie o mało co nie kupiłem duzej tenerki, obejrzalem pare sztuk, jedna była całkiem niezła, ale pojezdzilem trochę i stwierdziłem, ze to narazie nie dla mnie, moto bardzo fajnie smiga, ale z racji roboty nie mam czasu na dalsze wypady, max 2-3 dniowe do 500km, a to zrobię i na klxie(w ten weekedn zrobilem ponad 400km-Puszcza Solska, Lasy Janowskie, Roztocze), choc przy spokojnej jezdzie na dalszych dystansach irytuje jego 8l zbiornik i twardy zawias oraz wąskie siedzenie.
                        Tak jezdzi moje kawałsraki
                        Ostatnio edytowany przez jjanek200; 2633.
                        XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

Zal mi dupe sciska ze nie bede - eh ta emigracja - zabawa bedzie na pewno udana jak zawsze wiec zycze dobrej pogody
                          Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

Zamieszczone przez jjanek200 Zobacz posta
                            Tak jezdzi moje kawałsraki
                            http://vimeo.com/48742506
                            Przyjeżdzaj Kawą

Zamieszczone przez Safi Zobacz posta
                            Zal mi dupe sciska ze nie bede - eh ta emigracja - zabawa bedzie na pewno udana jak zawsze wiec zycze dobrej pogody
                            No ja tez na razie na emigracji i cos sie moj powrot przedłuża, miał byc koniec pazdziernika, potem poczatek listopada a teraz juz jest ok 12 listopada tak ze jak wroce szybko ogarne wszystkie tematy i na 30go bede gotów Tereska juz gotowa, Kat na dniach bedzie zrychtowany pobawimy sie i mam nadzieje pojezdzimy
                            Enduro nie klęka
                            R 1100 GS '99 - limonka
                            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                              No ja tez na razie na emigracji i cos sie moj powrot przedłuża, miał byc koniec pazdziernika, potem poczatek listopada a teraz juz jest ok 12 listopada tak ze jak wroce szybko ogarne wszystkie tematy i na 30go bede gotów Tereska juz gotowa, Kat na dniach bedzie zrychtowany pobawimy sie i mam nadzieje pojezdzimy
                              Jak by coś to daj znaka ... podskoczę po Ciebie - akurat kole listopada chyba będę przejeżdżał w okolicy
                              „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

W listopadzie będę w Kabulu, Bagram albo już w Kirgistanie w Manas, jak coś chętnie się zabiorę
                                Enduro nie klęka
                                R 1100 GS '99 - limonka
                                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pracuję...
                                X