Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Tu masz link do strony ośrodka http://www.rafa-jeziorsko.eu/index.html
    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Witam, dziś przy sprawdzaniu tereski zauważylam że mam złamaną szprychę w tylnym kole, i tu prośba czy ktoś z jadących na spotkanie ma może jakąś na sprzedaż. Będe wdzięczny.

Komentarz

Zamieszczone przez pyton33 Zobacz posta
        Witam, dziś przy sprawdzaniu tereski zauważylam że mam złamaną szprychę w tylnym kole, i tu prośba czy ktoś z jadących na spotkanie ma może jakąś na sprzedaż. Będe wdzięczny.
        Nie ma problemu pożyczę Ci jedną sztukę.

Komentarz

Aha.
          Wiadomo, że na sobotnią trasę to przydały by się kostki
          Ewentualnie dualowe oponki.
          Tak na prawdę to jak ktoś jeździ to na Anakach też bez problemu da sobie radę
          Chodzi mi o to, że mogą być miejsca gdzie jeszcze nie wyschło do końca (np. koło tej kałuży co jest na fotach). I tam mokra trawa może niektórym zrobić psikusa

- - - Zaktualizowano - - -

Tak na koniec dałem info. co by ewentualnie trochę śmiechu było
          Ja osobiście dzisiaj łatałem dętkę z przodu

Komentarz

Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz posta
            widzę że pech nie tylko mnie dopadł szybkiego powrotu do zdrowia co raczej z NFZ jest mało możliwe ale cuda się zdarzają. Mam nadzieję że w tym sezonie pojeździmy
            Z NFZ nie ma takiej tragedii ,dofinansowali mi w 70% ortezę -cud.Mam nadzieję że tak.

Komentarz

niestety nie mogę być z Wami w Jeziorsku. Szkoda bo chciałem was poznać przekazuję zaliczkę komu kolwiek. Bawcie się dobrze

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
                Aha.
                Wiadomo, że na sobotnią trasę to przydały by się kostki
                Ewentualnie dualowe oponki.
                Tak na prawdę to jak ktoś jeździ to na Anakach też bez problemu da sobie radę
                Chodzi mi o to, że mogą być miejsca gdzie jeszcze nie wyschło do końca (np. koło tej kałuży co jest na fotach). I tam mokra trawa może niektórym zrobić psikusa

Tak na koniec dałem info. co by ewentualnie trochę śmiechu było
                Ja osobiście dzisiaj łatałem dętkę z przodu
                No to mam prze...ne, mam anaki i prawie zerowe umiejetności w terenie

Komentarz

Nie będzie źle. Tym bardziej, że ma w sobotę pokropić
                  Najwyżej trochę się poślizgasz
                  Ale tragedii nie będzie. Większość trasy to szutry

No to co...
                  Do zobaczenia jutro
                  Ostatni/a stawia flaszkÄ™

Komentarz

Ja stawiam nawet jak nie będę ostatni ale swoją śliwowicę - myślałem, że pech mnie nie opuści musiałem dzisiaj jeszcze młotkiem i kątówką dorobić z blachy element który wchodzi w wahacz od napinacza(wygląda jak od kowala )jutro jeszcze do łysola muszę podjechać zakuć łańcuch (spinki mnie stresują) i ruszam

Komentarz

Niestety odpadam - po ostatnim zabiegu na lewe kolano pojawiły się ,,nieoczekiwane skutki uboczne" jak to wczoraj powiedział mi lekarz - kolano napier ....ala i jest sztywne mam nadzieje że do czerwca się ogarnę - szczerze żałuje że nie mogę przyjechać - miłej zabawy i wypijcie moje zdrowie.
                      pzdr
                      „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. MuszÄ™ nad nim panować tak, jak panujÄ™ nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

Zamieszczone przez gruby88 Zobacz posta
                        Niestety odpadam - po ostatnim zabiegu na lewe kolano pojawiły się ,,nieoczekiwane skutki uboczne" jak to wczoraj powiedział mi lekarz - kolano napier ....ala i jest sztywne mam nadzieje że do czerwca się ogarnę - szczerze żałuje że nie mogę przyjechać - miłej zabawy i wypijcie moje zdrowie.
                        pzdr
                        Samochód ma?? to niech samochodem przyjedzie

Komentarz

GRUBY ma Jeepa V8 w automacie, więc lewa nóżka niepotrzebna
                          dajesz ! dajesz !

(ja w najgorszej wersji ściągnę dopiero na wieczór też autem, ale nie odpuszczam)
                          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

U Was też pada deszcz??

Komentarz

Jeszcze nie

Komentarz

Zamieszczone przez gruby88 Zobacz posta
                                pzdr
                                No pakuj siÄ™ do fury i wieczorem CiÄ™ widzÄ™ nad Jeziorskiem.
                                Kolano, kolanem ale napić się można.
                                Także do wieczora

Komentarz

PracujÄ™...
                                X