Tu masz link do strony ośrodka http://www.rafa-jeziorsko.eu/index.html
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pyton33 Zobacz postaWitam, dziś przy sprawdzaniu tereski zauważylam że mam złamaną szprychę w tylnym kole, i tu prośba czy ktoś z jadących na spotkanie ma może jakąś na sprzedaż. Będe wdzięczny.
Komentarz
-
Aha.
Wiadomo, że na sobotnią trasę to przydały by się kostki
Ewentualnie dualowe oponki.
Tak na prawdę to jak ktoś jeździ to na Anakach też bez problemu da sobie radę
Chodzi mi o to, że mogą być miejsca gdzie jeszcze nie wyschło do końca (np. koło tej kałuży co jest na fotach). I tam mokra trawa może niektórym zrobić psikusa
- - - Zaktualizowano - - -
Tak na koniec dałem info. co by ewentualnie trochę śmiechu było
Ja osobiście dzisiaj łatałem dętkę z przodu...tylko silnych los obdarza hojnie...
Komentarz
-
Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz postawidzę że pech nie tylko mnie dopadłszybkiego powrotu do zdrowia co raczej z NFZ jest mało możliwe ale cuda się zdarzają. Mam nadzieję że w tym sezonie pojeździmy
Komentarz
-
Zamieszczone przez giani xtz Zobacz postaAha.
Wiadomo, że na sobotnią trasę to przydały by się kostki
Ewentualnie dualowe oponki.
Tak na prawdę to jak ktoś jeździ to na Anakach też bez problemu da sobie radę
Chodzi mi o to, że mogą być miejsca gdzie jeszcze nie wyschło do końca (np. koło tej kałuży co jest na fotach). I tam mokra trawa może niektórym zrobić psikusa
- - - Zaktualizowano - - -
Tak na koniec dałem info. co by ewentualnie trochę śmiechu było
Ja osobiście dzisiaj łatałem dętkę z przodu
Komentarz
-
Ja stawiam nawet jak nie będę ostatniale swoją śliwowicę - myślałem, że pech mnie nie opuści musiałem dzisiaj jeszcze młotkiem i kątówką dorobić z blachy element który wchodzi w wahacz od napinacza(wygląda jak od kowala
)jutro jeszcze do łysola muszę podjechać zakuć łańcuch (spinki mnie stresują) i ruszam
Komentarz
-
Niestety odpadam - po ostatnim zabiegu na lewe kolano pojawiły się ,,nieoczekiwane skutki uboczne" jak to wczoraj powiedział mi lekarz- kolano napier ....ala i jest sztywne
mam nadzieje że do czerwca się ogarnę - szczerze żałuje że nie mogę przyjechać - miłej zabawy i wypijcie moje zdrowie.
pzdr„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. MuszÄ™ nad nim panować tak, jak panujÄ™ nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
Komentarz
-
Zamieszczone przez gruby88 Zobacz postaNiestety odpadam - po ostatnim zabiegu na lewe kolano pojawiły się ,,nieoczekiwane skutki uboczne" jak to wczoraj powiedział mi lekarz- kolano napier ....ala i jest sztywne
mam nadzieje że do czerwca się ogarnę - szczerze żałuje że nie mogę przyjechać - miłej zabawy i wypijcie moje zdrowie.
pzdr
Komentarz
-
GRUBY ma Jeepa V8w automacie, więc lewa nóżka niepotrzebna
dajesz ! dajesz !
(ja w najgorszej wersji ściągnę dopiero na wieczór też autem, ale nie odpuszczam)ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
Zamieszczone przez gruby88 Zobacz postaNiestety odpadam - po ostatnim zabiegu na lewe kolano pojawiły się ,,nieoczekiwane skutki uboczne" jak to wczoraj powiedział mi lekarz- kolano napier ....ala i jest sztywne
pzdr
Kolano, kolanem ale napić się można.
Także do wieczora...tylko silnych los obdarza hojnie...
Komentarz
Komentarz