Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
    głosujemy za terminem?
    a termin nie jest już ustalony na ostatni weekend kwietnia?

Komentarz

Zamieszczone przez Kojega Zobacz posta
      a termin nie jest już ustalony na ostatni weekend kwietnia?
      Ponieważ w jednym wątku można zrobić tylko jedną ankietę, to założyłem drugi wątek z terminem spotkania:
      http://www.xtzclub.pl/threads/9369-T...ub-w-2013-roku
      "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

majówka daje możliwość jednego dnia dodatkowego bez urlopu chociaż na majówke jak rozmawiałem z jedną Panią już mają rezerwacje takze w Istebnej będzie raczej ciężko

Komentarz

Zamieszczone przez RadziX Zobacz posta
          AA no to super. Bo ja bardziej turystyczny jestem niż terenowy. Lubie jeździć i zwiedzać. Bunkry , kościoły, twierdze, zamki itd itp.
          Żeby nie było, wieczorem tez lubie coś wypić
          A z noclegami jak jest??
          bunkry oczywiscie tez sa w wegierskiej gorce jest system fortyfikacji...

Komentarz

Będzie opcja namiot+wiadro? Chyba że nocleg w normalnej cenie z żarciem. Czy za wcześnie na takie pytania?

Komentarz

Jak są bunkry to bedzie jeszcze zajebiściej

Komentarz

Zamieszczone przez Kaytec Zobacz posta
                Będzie opcja namiot+wiadro? Chyba że nocleg w normalnej cenie z żarciem. Czy za wcześnie na takie pytania?
                Chyba za wcześnie. Też wolałbym namiot, choćby ze względu na spokojny sen bez chrapania

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
                  Chyba za wcześnie. Też wolałbym namiot, choćby ze względu na spokojny sen bez chrapania
                  weź artur nie rozbrajaj mnie! Ty chyba nam chcesz dobrze zrobić, przecież ty sam ciągniesz jak stara lokomotywa hahahah

Komentarz

Istebna - super miejsce, ale tylko na łykend kwiecień/maj , gdy z pogodą różnie bywa ?
                    Myślę, że Pęczniew lepszy dla większości, bo nawet jak nie będzie się kurzyć (deszcz, śnieg) to jest szansa, że frekwencja będzie ok.
                    Nie sądzę, że ktoś z nad morza przyjedzie do Istebnej jak będzie cały łykend żabami rzucało a do Pęczniewa może dotrze.
                    A jak by co to ja jeżeli chodzi o chrapanie muszę chyba w miejscowości obok szukać noclegu

Komentarz

Pęczniew już był w historii ?

Komentarz

Myślę, że Pęczniew lepszy dla większości, bo nawet jak nie będzie się kurzyć (deszcz, śnieg) to jest szansa, że frekwencja będzie ok.
                        Nie sądzę, że ktoś z nad morza przyjedzie do Istebnej jak będzie cały łykend żabami rzucało a do Pęczniewa może dotrze.
                        gdzie by się w Polske nie jechało to max 700 km, tak więc o frekwencje bym się nie martwił, ale fajnie gdybyśmy za każdym razem mieli inną miejscówę

Komentarz

Pęczniewa jeszcze nie grali.... jest to luźny pomysł wynikający z tego ze miejscowość znajduje się w centralnej części kraju.... Tak na marginesie to nie sądzę ze akurat w Pęczniewie (gdzieś nad Jeziorskiem) w kwietniu będzie jakieś ogromne obłożenie miejsc - lokalizacja w Pęczniewie (znalazłem w sieci) - http://meteor-turystyka.pl/sumex,peczniew.html pozwoli na ustawienie namiotów lub wynajęcie domków za rozsądne pieniądze - na miejscu też jest restauracja i ogólnie spora przestrzeń

Komentarz

przejrzałem super mapy województwa łódzkiego z zaznaczonymi sprawami z I i II wś (oraz powstania również)
                            wokół Jeziorska nie ma nic ciekawego z tej działki
                            na południe od Jeziorska conieco, ale też mizernie

ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                              przejrzałem super mapy województwa łódzkiego z zaznaczonymi sprawami z I i II wś (oraz powstania również)
                              wokół Jeziorska nie ma nic ciekawego z tej działki
                              na południe od Jeziorska conieco, ale też mizernie
                              Po przejrzeniu mapy turystycznej, też wieje nudą.
                              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

każde miejsce jest dobre jeśli atmosfera jest super

Komentarz

PracujÄ™...
                                X