Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dla mnie i Istebna i Pęczniew pasuje, mi głównie zależy na tym żeby sie spotkać i poznać kolegów z klubu. Może uda mi sie namówić moją drugą połowę pod warunkiem że wpuścicie na zlot trampka

Komentarz

Zamieszczone przez johny_b Zobacz posta
      Może uda mi sie namówić moją drugą połowę pod warunkiem że wpuścicie na zlot trampka
      Z tym nie ma problemu, różne sprzęty się na zlotach pojawiają, a już kolor pomarańczowy jest jak szarańcza
      "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
        Z tym nie ma problemu, różne sprzęty się na zlotach pojawiają, a już kolor pomarańczowy jest jak szarańcza
        Tia, mnie w zeszłym roku nawet na Moto Guzzi nie wykopali 2 lata temu na KTMie, a 3 temu na BMW też się dało... tak się zastanawiam czy jest jeszcze na forum ktoś kto mnie widział na mojej XTZ ?
        sigpic

Komentarz

Zdecydowanie Istebna. Spokojnie można ściągnąć południowych sąsiadów, mogę też dołożyć swoje trzy grosze do ogarnięcia tras szutrowych. Jest tam gdzie jeździć, widoki bajka, w dodatku mam blisko

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
            Zdecydowanie Istebna. Spokojnie można ściągnąć południowych sąsiadów, mogę też dołożyć swoje trzy grosze do ogarnięcia tras szutrowych. Jest tam gdzie jeździć, widoki bajka, w dodatku mam blisko
            No to już wiemy kto oprócz siedlara będzie rysował trasę
            do dzieła chłopaki bo widać że na ankiecie już praktycznie zmian nie ma,
            rootolf potrzymaj ankietę jeszcze tydzień, ale wątpię że coś nowego się wyklaruje
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
              No to już wiemy kto oprócz siedlara będzie rysował trasę
              do dzieła chłopaki bo widać że na ankiecie już praktycznie zmian nie ma,
              rootolf potrzymaj ankietę jeszcze tydzień, ale wątpię że coś nowego się wyklaruje
              10 stycznia ankieta będzie zamknięta.
              Informuję, że po opublikowaniu zdjęć Istebna dostała dwa głosy, jednak reklama dźwignią handlu
              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Mimo, że głosowałem za Pęczniewem(trzeba popierać swój region) to Istebna mi się bardziej podoba
                Jak ogarnę jakąś fajną trasę wzdłuż Warty i Jeziorska to będzie można następne spotkanie zorganizować.
                Poza tym jest jeszcze problem z noclegami. Może nie problem ale najpierw trzeba trasę dobrze wytyczyć. Tak jak patrzyłem na tym odcinku Warty i Jeziorska za dużo tego nie ma. Aczkolwiek rzeka bardzo fajna i szutry wzdłuż wałów też fajne. Takie szybkie odcinki przez pola do zapier... Spodobały by się Marcinowi
                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Po dotychczasowych wynikach ankiety widać, że tylko 1 osoba zagłosowała na Wilkasy (czytaj ja Wszystko wskazuje na to, że żeby się z Wami spotkać będę musiał przejechać ponad 600 km. Mam tylko nadzieję, że utworzy się jakaś grupka z Gdańska lub okolic

Komentarz

14 do lojewa.jpg

Taki mały przykład jak to mniej więcej wygląda
                    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
                      [ATTACH=CONFIG]13150[/ATTACH]

Taki mały przykład jak to mniej więcej wygląda
                      A mówiłem, że równiny

Komentarz

Takimi szutrami wracaliśmy ze zlotu w Gugnach, był palnik
                        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                        sigpic

Komentarz

i wał też był

Komentarz

głosujemy za terminem?

Komentarz

Byle nie majówka, bo jeśli pogoda dopisze, to idealny termin, żeby bez urlopu wyrwać się gdzieś trochę dalej (np. do RO zaliczyć standardy).

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                                Dla niezdecydowanych przypominam jak wygląda Istebna, a jak Pęczniew:

Istebna Pęczniew
                                [ATTACH=CONFIG]13145[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13146[/ATTACH]
                                [ATTACH=CONFIG]13147[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13148[/ATTACH]
                                I w Istebnej jest taka piękna PGR-owska droga z płyt ach jak tam jest ładnie
                                Pęczniew to oferta trochę dla leniwych bo dziewczyny by same wszystko robiły i podkarmiły i ululały i niespiesznie by było a w Istebnej to już trochę starania trzeba by włożyć a jak wiadomo "kto wybrzydza ten nie r...."
                                Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X