Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
    Te miejsca mają być w ankiecie, ile ma trwać ta ankieta i jakie terminy do wyboru?:

PROPOZYCJE MIEJSCA:
    1. Wilkasy - szutry
    2. Gugny - szutry
    3. Lubelskie - szutry
    4. Izdebna - wszystkiego po trochu
    5. Pęczniew - trasy z TTE i dobrze znane czeczenowi ?

Zgodnie z tym co napisał czeczen powinno być:
    1. Wilkasy - szutry
    2. Gugny - szutry
    3. Lubelskie - szutry
    4. Izdebna - wszystkiego po trochu
    5. Pęczniew - coś się ogarnie

Komentarz

Proponuje rowniez poprawic nazwe miejscowosci z Izdebna na prawidlowa : Istebna

Komentarz

Jeżeli chodzi o Pęczniew to ja mogę sprawdzić o co chodzi.
        Ale tam też szutry do o koła Jeziorska i piachy z szutrami nad wartą(no i rozlewiska dla chętnych się znajdą). Więcej szczegółów mogę podać jak przelecę teren w tą i z powrotem.
        ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Adam czyta ze zrozumieniem - dzieki

Co do Peczniewa - Jeziorska - Giani zobaczy jak tam jest, czy można jakąs ciekawa traskę znaleźć. Za tym miejscem przemawia jego centralne położenie - i Śląsk i Wa-wka blisko i Warmiako-Mazurzy też w miarę i wiecznie pomijane Pomorze

Komentarz

No fakt.
            Pomorze zawsze miało daleko. A w szczególności zachodnio-pomorskie miało daleko. Teraz jest ciepło w miarę to może na weekendzie się wybiorę w tamtą okolicę(mam tam tak około 40km).
            Ale z tego co już tam latałem to samo Jeziorsko dla nas nie wystarczy
            Trzeba będzie (jak coś) pohulać jeszcze wzdłuż warty a to już są fajne odcinki wzdłuż wałów itp.
            ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
              Teraz jest ciepło w miarę to może na weekendzie się wybiorę w tamtą okolicę(mam tam tak około 40km).
              Ale z tego co już tam latałem to samo Jeziorsko dla nas nie wystarczy
              Trzeba będzie (jak coś) pohulać jeszcze wzdłuż warty a to już są fajne odcinki wzdłuż wałów itp.
              Utopisz się tam w obecną pogodę
              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

pęczniew

Komentarz

Rootolf, zastosuj swoje hasło: ""Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." i pomóż demokracji

miałbyś niedaleko
                  ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                  FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

chętnie przyjadę tam gdzie uzgodnicie

Komentarz

głosować nie pierd...ić

Komentarz

Lubelskie szutry są wzór woda można popływać

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                          Rootolf, zastosuj swoje hasło: ""Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." i pomóż demokracji

miałbyś niedaleko
                          Kiedy ja wolałbym do Istebnej, bo tam ładniej, a tutaj to równiny
                          Żeby nie było niedomówień, jak wygra Istebna, bo wygra to na końcu opublikuję kto jak głosował. Zapomniałem zaznaczyć tej opcji przy zakładaniu ankiety, a teraz się nie da.
                          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

k...rwa nie głosujcie na Istebną bo mam blisko! A i jeszcze będe musiał to organizować FUCK!
                            wcale w tej Istebnej nie jest tak ładnie jak się wydaje, a Junak miał racje jest drogo!!!

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                              k...rwa nie głosujcie na Istebną bo mam blisko! A i jeszcze będe musiał to organizować FUCK!
                              wcale w tej Istebnej nie jest tak ładnie jak się wydaje, a Junak miał racje jest drogo!!!
                              Jak będzie kilka km od Istebnej, to nikt nie będzie marudził
                              I proszę nie robić czarnego PR, wszyscy wiedzą, że tam jest ładnie

Komentarz

A jak wygląda takie spotkanie/zlot??
                                Czy można z osobą towarzyszącą przyjechać?? i co jest po za jazdami terenowymi??

Komentarz

Pracuję...
                                X