Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez RadziX Zobacz posta
    A jak wygląda takie spotkanie/zlot??
    Czy można z osobą towarzyszącą przyjechać?? i co jest po za jazdami terenowymi??
    Jakby Ci to powiedzieć
    Ale na serio, to siedzimy przy różnych napojach, kto chce ten pije, kto nie, ten nie pije.
    Z osobą towarzyszącą jak najbardziej. W jazdach terenowych nigdy nie uczestniczyłem, bo nie lubię, wolę pozwiedzać okolicę, więc tworzą się grupy w zależności kto co chce robić.
    Trasa terenowa i turystyczna przeważnie jest do wglądu na forum przed zlotem.
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Można wszystko i z osobą towarzyszącą najlepiej przejrzy stare relacje z Wilkas

Komentarz

AA no to super. Bo ja bardziej turystyczny jestem niż terenowy. Lubie jeździć i zwiedzać. Bunkry , kościoły, twierdze, zamki itd itp.
        Żeby nie było, wieczorem tez lubie coś wypić
        A z noclegami jak jest??

Komentarz

Wynajmujemy domki

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
            k...rwa nie głosujcie na Istebną bo mam blisko! A i jeszcze będe musiał to organizować FUCK!
            wcale w tej Istebnej nie jest tak ładnie jak się wydaje, a Junak miał racje jest drogo!!!
            Nie pitol Siedlar tylko zaczynaj się rozglądać za jakąś ciekawą miejscówką .

Komentarz

Zamieszczone przez RadziX Zobacz posta
              AA no to super. Bo ja bardziej turystyczny jestem niż terenowy. Lubie jeździć i zwiedzać. Bunkry , kościoły, twierdze, zamki itd itp.
              Żeby nie było, wieczorem tez lubie coś wypić
              A z noclegami jak jest??
              Nic się nie przejmuj, jest więcej ludzi którzy mają podobne preferencje.
              Noclegi pewnie będą do wyboru, albo pokój/domek, albo namiot. Szczegóły się wyjaśnią jak już wybierzemy miejsce, tak więc zapraszam do głosowania.
              Popatrz jak w Istebnej jest ładnie
              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

No to fajnie . Jakby co to będzie mój pierwszy taki zlot. Jakby co to wybierałbym domek/pokój ze względu na moją księżniczke
                Po za tym musiał bym jeszcze jakieś wolne załatwić w robocie.
                A już głosowałem. Domyślam się ze tam jest pięknie, ale daleko....

Komentarz

Siedlar najwyżej przyjedziesz do nas pojeździć po szutrach z ktmami a dakarowe sprzęty niech się tam mordują
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                  sigpic

Komentarz

Jak będzie Istebna, to biorę Sowizdrzalątko. Na dłuższych dystansach niestety regularnie mi usypia

mOtOrynko, Wasz Piotruś pewnie da radę te 250km z Kielc? Na Wilkasy przecież dalej było
                    Sowizdrzał
                    KTM 750 6T
                    Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

A ja założyłem temat i sam sobie problem zrobiłem bo rozum mówi Pęczniew (bliżej) a serce Istebna( bo tam jest bardzo ładnie), zdecydować się nie mogę, poczekam jeszcze trochę i na sam koniec oddam głos.
                      A tak patrzę że Gugny nie cieszą się poparciem czyżby nie było amatorów motocyklizmu podwodnego.

Komentarz

Dla niezdecydowanych przypominam jak wygląda Istebna, a jak Pęczniew:

Komentarz

Rootolf, przez te zdjęcia teraz wszyscy będą chcieli pojechać do Pęczniewa

Komentarz

hehe poleciał

Komentarz

Ja chętnie pojadę, ale nic nie deklaruje bo nie wiem jak będę stał z $$, tym bardziej że zmieniam robotę.

Ps. Tak naprawdę to jadę tylko muszę przed narzeczoną kasę schować

Komentarz

haha dobre. Stare ale jare
                                Kiedy jest ostateczny wynik głosowania???

Komentarz

Pracuję...
                                X