Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Z Istebnej można skoczyć do Węgierskiej Górki tam są bunkry ,dalej do Żabnicy i jeśli się uda można podjechać pod schronisko na Hali Boraczej( trzeba tylko pogadać z leśnymi i załatwić pozwolenie na wjazd.Fajnie jest w gminie Ujsoły,podjazd do Złatnej i Glinki to raczej dla widoczków i folkloru.w zasięgu Kubalonka i zjazd do Wisły i Ustronia lub Żywiec i muzeum piwowarstwa.Objazd wokół jeziora Żywieckieggólnie turystycznie można pośmigać.Jest klimatycznie ale jak to w demokracji wybierzemy w głosowaniu
    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Tak jeszcze patrzę na mapę i dziwię... dlaczego w opcji głosowania brak Jury Krakowsko-Częstochowskiej? Tam jest wszystko czego nam trzeba - setki kilometrów legalnych szutrów i piasków na trasę off i jeszcze więcej mało uczęszczanych asfaltów pomiędzy zamkami i innymi zabytkami.

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
        Tak jeszcze patrzę na mapę i dziwię... dlaczego w opcji głosowania brak Jury Krakowsko-Częstochowskiej? Tam jest wszystko czego nam trzeba - setki kilometrów legalnych szutrów i piasków na trasę off i jeszcze więcej mało uczęszczanych asfaltów pomiędzy zamkami i innymi zabytkami.
        I dużo ,dużo piasku na Siedleckiej

Komentarz

O tak piasku tam pod dostatkiem, a niedaleko znane w środowisku Częstochowskich motocyklistów GP Żarek.

Latem tego roku był zerwany asfalt od Siedlca do drogi Złoty Potok - Żarki więc szybki przelot był wręcz wskazany po szutrze

Komentarz

Tylko wiadomo z naszymi "klocami" to w piaskownicy raczej ciężko zaszaleć

Komentarz

Prawda. Tam najlepiej cross + doświadczenie = niezła zabawa. Ciekawy jestem wyniku głosowania. Za Pęczniewem dla wielu przemawia lokalizacja. Za Istebna wiadomo góry, sam zresztą głosowałem. Obym nie miał tylko zjazdu na studiach, ale postaram się być.

Komentarz

cross+doświadczenie????
                z doświadczeniem się zgodze!

Komentarz

Piszę to z perspektywy mojego małego doświadczenia w siodle. Wydaje mi się, że lżejszą maszyną można tam o wiele fajniej pojeździć, ale co ja mogę wiedzieć.

Komentarz

jak nie będzie stromych podjazdów to teresa jedzie

Komentarz

piach jest potrzebny do naturalnej selekcji
                      GŁOSOWAĆ ZA TERMINEM !!!!
                      Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Zamieszczone przez zzwierzchu Zobacz posta
                        Po dotychczasowych wynikach ankiety widać, że tylko 1 osoba zagłosowała na Wilkasy (czytaj ja Wszystko wskazuje na to, że żeby się z Wami spotkać będę musiał przejechać ponad 600 km. Mam tylko nadzieję, że utworzy się jakaś grupka z Gdańska lub okolic
                        siemka nas trzech lub prawdopodobnie czterech będzie leciało ze Słupska więc możemy się zmowić jak już będzie coś bardziej konkretnie do wyjazdu

... tak w imieniu swoim i kolegów chciałem dodać, że wybrana lokalizacja jest na pewno bardziej atrakcyjna czyt. wyśrodkowana terytorialnie, co niewątpliwie ma duże znaczenie dla nas i innych ludzi północy
                        Ostatnio edytowany przez Marcin-Słupsk; 2667.

Komentarz

Zamieszczone przez Marcin-Słupsk Zobacz posta
                          ... chciałem dodać, że wybrana lokalizacja jest na pewno bardziej atrakcyjna
                          czyt. wyśrodkowana terytorialnie, co niewątpliwie ma duże znaczenie dla nas i innych ludzi północy
                          Dobra, dobra, jak nam przyszło na Wilkasy albo Gugny dymać prawie 700km ze Śląska, to nikt nie narzekał

A oprócz tego, to chociaż głosuję za Istebną, to wiem, że nad Wartą będziemy się bardzo dobrze (choć płasko!) bawić
                          Sowizdrzał
                          KTM 750 6T
                          Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz posta
                            Dobra, dobra, jak nam przyszło na Wilkasy albo Gugny dymać prawie 700km ze Śląska, to nikt nie narzekał

A oprócz tego, to chociaż głosuję za Istebną, to wiem, że nad Wartą będziemy się bardzo dobrze (choć płasko!) bawić
                            ale wspomnienia ze spotkania niezapomniane
                            żadną kartą za to nie zapłacisz

Komentarz

Zamieszczone przez Kojega Zobacz posta
                              ale wspomnienia ze spotkania niezapomniane
                              żadną kartą za to nie zapłacisz
                              Tak jest, kawa jego mać
                              Sowizdrzał
                              KTM 750 6T
                              Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

a ja chcialbym przenieść swój głos z Istebnej na Pęczniew co by wszyscy mieli po równo

Komentarz

Pracuję...
                                X