Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013
Przepraszam za spóżnienie czy jest jeszcze opcja żeby dorzucić dziewczynę ???jeśli tak to dziś robię wpłatę, domek z łazienką by nas interesował i nocleg z soboty na niedziele - proszę o info dziękuję
Giani - napisz jak sprawa wygląda dla tych co się spóźnili lub zdecyduja później - z podawanych przez Ciebie informacji wynika że "Rezerwacja zrobiona. Zaliczka poszła.
Jest jeszcze dla nas do końca marca zatrzymane 10 miejsc dla spóźnialskich."
Czyli po rezerwacji Lemura pozostaje jeszcze 8 miejsc do wykorzystania....
Więc tak.
Jest jeszcze sprawa kto gdzie będzie spał(jaki domek). I myślę, że będzie się to odbywało na zasadzie kto pierwszy ten lepszy
Oprócz osób, które już się zadeklarowały na domek LUX. Jest was akurat 4 I prę osób na STANDARD. Jest wszystko na liście.
Z resztą uważam, że odbędzie się to w sposób zapisany powyżej.
Mnie osobiście jest to wszystko jedno jaki, bo człowiek i tak będzie znieczulony. Tylko żeby był metr na dwa miękkiego w miarę to będzie dobrze
Aha i żeby nie kropiło na twarz bo tego nie lubię. Chyba, że piwo
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
"Witam serdecznie!
Informujemy, że Państwa zaliczka wpłynęła na nasze konto i tym samym REZERWACJA 1 KWIECIEŃ została potwierdzona."
Nie sugerować się, że 1 KWIECIEŃ bo prawidłowy zapis jest taki:
REZERWACJA 1 - KWIECIEŃ
Że to my mamy pierwszą rezerwację
A tak poza tym to rozmawiałem z nimi i mieli od nowego roku podnieść ceny.
A my załapaliśmy się jeszcze na stare bo nie poprawili na stronie
Komentarz