Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot PL+CZ+SK 2013 - Okolice

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Tak pacze na trasy i nie wiem, kusi mnie ta Słowacja.

Komentarz

Zamiast pic jak zawsze moszna polecieć pozwiedzać ja sie pisze na wycieczkę

Komentarz

Znalazłem to muzeum motoryzacji, ciekawostka że jest urządzone w kościele.
        Obec pod Tatrami, Mlynica, má zaujímavú históriu, láka na technické múzeum automobilových veteránov a historické pamiatky, a onedlho aj na moderné rodinné centrum.

Byłem tam z 15 lat temu ale patrząc na fotki nic tam się nie zmieniło. Ciekawy jestem czy jest jeszcze gospoda w Starej Leśnej u Pani Marcelki, naprawdę dobre jedzenie tam było, Praźony Syr do dzisiaj wspominam a szczególnie przypadł do gustu mojej wtedy jeszcze nie Żonie.
        A granicę ze Słowacja można przekroczyć przez Łysą Polane, fajna widokowo trasa i tylko 10 km więcej.
        Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
          A granicę ze Słowacja można przekroczyć przez Łysą Polane, fajna widokowo trasa i tylko 10 km więcej.
          Potwierdzam
          ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Ja się pisze na Słowację

Komentarz

Przerobiłem trochę trasę Radka uwzględniając przejazd przez Łysą Polanę i Zamek Spiski. Wyszło 325 km
              Explore the outdoors with AllTrails, the best app for hiking, biking, and running. Discover curated guides, trail maps, photos, and reviews for over 500,000 trails worldwide.

Komentarz

zaraz koło gródka na północny wschód jest miejscowośc Jamna. Na mapach zaznaczona pośród tych zielonych terenów. przelot tam również jest bardzo fajny, ładne widoki i w dobrym stanie utrzymane drogi leśne.
                Im GORZEJ tym LEPIEJ.
                Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Pracuję...
                X